Nejdou hrát hry
Nejdou hrát hry
V lednu tohoto roku jsem měl problém s hardwarem na mém notebooku. Nechal jsem ho reklamovat a když mi přišel, bylo vše ok. Když jsem ale spustil hru (assassin's creed III), která mi na notu vždy v pohodě šla, objevily se mi přes obrazovku úhlopříčné barevné čáry a barevné fleky. Pak blikla černá obrazovka, hra spadla a note vyhodil zprávu: Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl obnoven. Nainstaloval jsem po radě mého známého starší ovladač na mou grafiku (Nvidia GT 645m), nic nepomohlo. Hry jsem pak přestal hrát. Až teď jsem si pořídil novou hru, problém furt stejný... Spustil jsem hru znovu, tentokrát integrovanou grafikou Intel HD graphics 4000. Vše ok, ale hra se nedá moc hrát s takovou grafikou... Je slabá. Nevím si rady, myslím, že to bude znovu hardwarová chyba. Předem děkuji za rady (screenshot https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... e04549f59a)
Re: Nejdou hrát hry
Při hraní je teplota kolem 75 stupňů... A jéje

To samé se mi stalo, že se na monitoru ukazovaly šmouhy atd... bude to vadnou grafickou kartou. Hned jak jsem dal novou grafickou kartu tak vše běželo ok.
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus reklamaci znovu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1885
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 17:34
-
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9470
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”