Zdravim,nedávno sem aktualizoval ovladače v PC,kvůli problémům s některýma hrama a hlavně OpenGL. Ty hry co nešly už fungujou ale pro změnu mi přestali jít jiný např. GTA SA,Pro Evolution Soccer... ale ať už se snažim přeinstalovat ovladače na starší nebo vrátit změny v systému tak pořád nic. Jak ta chyba vypadá je na obrázku, mám grafiku : ATI Radeon 9550 / X1050 Series , a systém Win XP Professional SP3.
Problém s grafickou kartou
Problém s grafickou kartou
Naposledy upravil(a) Riječan dne 05 črc 2014 13:18, celkem upraveno 2 x.
Re: Problém s grafickou kartou
jo sorry já si nevšim že to nebere BMP,už je to tam.
-
- Pohlaví:
Pokud nepomůžou jiné ovladače, pak je asi vadná grafika.
aha no takhle před aktualizací ovladačů tohle nedělalo tak sem myslel že to bude tím ale je možný že to bude grafikou
-
- Pohlaví:
Pokud ten obrázek co si dal není z foťáku, ale PrintScreen, pak je to na grarfice. Jestli špatné ovladače nebo grafika si netroufám říci.
je to print screen ... ale jinak asi sem na to trochu přišel,v CCC smart gartu sem změnil rychlost AGP z 8X na 4X a v BIOSu nastavil optimized default a teď ty hry dou v pohodě ale pro změnu se zase nezapnou ty co furt otravovali kvůli OpenGL ... no asi to bude fakt chtít novou grafiku,nicméně díky za pomoc.
Tak ještě jestli můžu doplnit a bude se to možná hodit i dalších co maj problémy s ATI ... jednoduchej způsob a teď jde bezproblému vše - odinstalovat veškerý nový ovladače ATI včetně Catalyst Control Center a stáhnout si starší (mě třeba pomohla verze 7.1) a je po problémech . Je to asi tím že mám dost starou grafiku, ale jako teď konečně vše OK.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2269
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2228
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3327
-
od Søren