Těžení Btc , Error : No OpenCL devices
Těžení Btc , Error : No OpenCL devices
Nedávno jsem se začal zajímat o Btc (Je to asi špatně napsané ale co už
) a mám program guiminer ale tan pokaždé když spustím těžení napíše pouze starting a nic dále nedělá , nevíte proč ? Btw. stahoval jsem nejnovější ovladače od nVidie ale ani ze starýma o nejelo

- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Těžení Btc , Error : No OpenCL devices
Nevím to jistě ale vím že se mohlo těžit jenom na AMD grafikách, vím že jeden program na težbu je ne Nvidiu :) skusím se kouknout
To bude možná tím
D ale vědět čím se těží u nVidie

O BTC ses mel zacit zajimat pred 5 lety, ne az ted, mel bys miliony. Dnes nemas sanci vydelat jakekoliv penize jen s pocitacem.
Slozitost tezby je takova, ze se prestavaji vyplacet uz i specializovane minery, mnohonasobne vykonnejsi nez vsechny existujici graficke karty. I kdybys tech grafickych karet mel padesat, tak si nevydelas ani na elektrinu ktrou spotrebuje pocitac.
Mimochodem, GUIminer je presne to co pise autor:
GUIMiner is a graphical frontend for mining Bitcoins. It provides a convenient way to operate Bitcoin miners from a graphical interface. It supports both ATI and NVIDIA GPUs, as well as CPU mining. It supports both pooled mining and solo mining, and embeds a list of mining pools to choose from.
Slozitost tezby je takova, ze se prestavaji vyplacet uz i specializovane minery, mnohonasobne vykonnejsi nez vsechny existujici graficke karty. I kdybys tech grafickych karet mel padesat, tak si nevydelas ani na elektrinu ktrou spotrebuje pocitac.
Mimochodem, GUIminer je presne to co pise autor:
GUIMiner is a graphical frontend for mining Bitcoins. It provides a convenient way to operate Bitcoin miners from a graphical interface. It supports both ATI and NVIDIA GPUs, as well as CPU mining. It supports both pooled mining and solo mining, and embeds a list of mining pools to choose from.
a Co těžení v poolu ?
A co máš za grafiku. Ta hláška poskytuje jistý hint, že je potřeba OpenCL zařízení., takže je potřeba opencl zařízení, ale křišťálová koule se nedokázala spojit s tvým PC a zjistit co v něm je. Tenhle program Gpu Caps Viewer Má záložku OpenCL a tam se ti ukáže, která zařítení máš.
Samozřejmě existuje i API pro procesor (jenže je to šíleně pomalé), a integrovanou grafiku), je potřeba nainstalovat něco jako Intel Media SDK nebo Intel OpenCL runtime, něco takového. Předpokládám, že ale máš dedikovanou grafickou kartu, která bude hodněkrát rychlejší
Samozřejmě existuje i API pro procesor (jenže je to šíleně pomalé), a integrovanou grafiku), je potřeba nainstalovat něco jako Intel Media SDK nebo Intel OpenCL runtime, něco takového. Předpokládám, že ale máš dedikovanou grafickou kartu, která bude hodněkrát rychlejší
jo mám dedikovanou ..... nVidia GeForce 7600GT 250mb
DDDDD je rychlá jako těžký tank jedoucí do kopce s přiškrceným spalováním
DD jen jsem to těžení chtěl skusit jaké to je a jak se to dělá ne že bych chtěl plnohodnotně těžit
D (s tou GPU bych měl 1 BTC za 10 let
DD)

- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
S nVidia GeForce 7600GT 250mb ti nic nepůjde viděl jsem borce co do toho dal kolem 120k a za 3 měsíce měl 500K
já těžím kolem 1600Mh/s ale žrout eletriky

já těžím kolem 1600Mh/s ale žrout eletriky

tak jeden slovák si koupil 2x R9 290x + 1x R9 290x OC
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sniper Ghost Warrior 3 CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed
od byron » 12 črc 2025 16:31 » v Hry - 4
- 1993
-
od byron
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2025 17:11
-