Modrá pakarna

Sekce pro řešení potíží s BSOD (tedy pády Windows do tzv. modré smrti)

Moderátoři: Mods_senior, BSOD team

Condorito
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Modrá pakarna

Příspěvekod Condorito » 14 črc 2014 23:18

Ahoj lidi, dne 02 Dub 2014 21:26 jsem psal ohledne potizi s pc do sekce hjt. Obcasna modra smrt a prapodivne problikavani pri pousteni videa napr. z youtube atd. (jakoby zvlastni svisle pruhy pres obrazovku spusteneho okna) a dale pri spusteni pc hlaska hydraDM.exe je jiz spustena. Po Vasi (v sekci hjt) pomoci se zdalo byt vse v naprostem poradku az do nedavne doby kdy zapnu pc a opet hlaska (viz radka nahore)..Dal jsem restart a po nem cca 10 minut modra smrt kdyz jsem si chtel obnovit tu stranku s videm na youtube. Jelikoz Vas nechci stale dokola bombardovat problemy, poradte prosim ci mam radeji koupit nove pc a predejit tak podobnym vecem a nebo to vsechno prubnout znovu (logy,cisteni atd.) pocitac pouzivam malokdy, takze mi nejde do hlavy proc se to znovu deje. Mozna tak moje zena,ale te zase nechci krivdit :P

Ps:pokud budete chtit videt tu modrou obrazovku, jak mam udelat screen kdyz pc nereaguje nez se samo resetne..Mam to jen blbe z mobilu a to poslu
Přílohy
Bez názvu.jpg
Modra pakarna

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Modrá pakarna

Příspěvekod mmmartin » 14 črc 2014 23:53

Návod zde.Doporučuji postupovat podle něj.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Condorito
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Condorito » 12 srp 2014 19:59

Jelikoz jsem casove zaneprazdnen, dostavam se sem vzdy s nejakou casovou prodlevou :/ Kazdopadne abych presel k problemu, udelal jsem snad vse podle navodu k BSOD a stale ve slozce minidump nic neni. Dneska jsem jeste zaskrtl zkraceny vypis pameti a zmenil velikost pri mych 8gb/ram na pocatecnich 120mb az 10000mb. Ted uz budu cekat na modrou smrt a v pripade ze se objevi, doufam ze uz tam neco bude :) Jinak jsem stahl starsi AMD cataclyst control center (14dni nazpet)a modra smrt nejakou dobu nebyla az prave do dneska kdy jsem na streamu malemu pustil pohadky a nastavil kvalitu videa na high (v tu ranu to bylo) minidump stale prazdny...

Condorito
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Condorito » 17 srp 2014 20:08

Tak dneska opet bsod a minidump stale prazdny. Uz nevim co kde zapnout,ci zmenit...

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 17 srp 2014 20:23

Zkus aktualizovat ovladace sitove karty. Necistis PC necim jako CCleaner?

Condorito
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Condorito » 19 srp 2014 20:07

Ano obcas jim cistim ale v posledni dobe vubec, jelikoz v bsod navodu je psano ze to nemam pouzivat tudiy jsem zadnou utillitu na cisteni nepouzil. Dneska pc spadlo bez modre obrazovky jen se proste restartovalo pri poslechu hudby pres bsplayer. Takze pro me novinka :/ Nejen ze pada pri koukani na video (youtube,stream) ale ted i tohle...

Condorito
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Condorito » 17 říj 2014 11:08

Ahoj bando, muzu vedet jestli ma cenu cekat na odpoved a nebo radeji reinstalovat komplet pc a pripadne ho hodit do srotu: ) Po reinstalovani sitovky to je o fous lepsi. I kdyz nekdy je to to same stale dokola. Kazdopadne pri startu pc mi to hlasi ze pc nalezl novy software 4x a kazdy jiny ale instalace ovladacu nikdy neprobehne. Na internetu jsem se docetl ze je to zakladni deska a tak jsem ovladac stahl a nainstaloval. No a ted mi to hlasi o jeden min takze stale 3 ovladace ktere ale nemuzu najit. Diky za odpoved

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 17 říj 2014 11:51

Co používas za antivirus? Slozka minidump je stale prazdna? Mas zapnuty strankovaci soubor? Co mas za sestavu? (jednotlive komponenty)

Condorito
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Condorito » 20 říj 2014 18:48

Monentalne pouzivam AVG free...Pred nim jsem mel placenou verzi esetu a k tomu pouzival taktez placenou advenced system care. Slozka minidump je prazdna stale dokola a strankovaci soubor mam samozrejme zapnuty :/

PC sestava :
Operacni system : Windows Vista Home Premium 64-bit SP2
CPU
Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz 44 °C
Yorkfield 45nm Technology
RAM
8,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-12)
Motherboard
Gigabyte Technology Co., Ltd. EX38-DS4 (Socket 775) 33 °C
Graphics
SAMSUNG (1440x900@60Hz)
1024MB ATI AMD Radeon HD 5700 Series (ASUStek Computer Inc) 34 °C
Storage
1863GB Western Digital WDC WD20EARS-00MVWB0 ATA Device (SATA) 32 °C
465GB Western Digital WDC WD5001ABYS-01YNA0 ATA Device (SATA) 34 °C
Optical Drives
ASUS DRW-2014L1T ATA Device
ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Device
Audio
Realtek High Definition Audio

pokud budou treba nejake blizsi info pouzivam program piriform speccy...diky za odpoved

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 20 říj 2014 19:45

Tak to AVG zkus na chvili vyhodit, bez dumpu se to dela tezko... Advanced System Care a podobny ladice jsou akorat na skodu ;)

Pokud se to bude porad sypat tak zkus tento driver http://download.gigabyte.eu/FileList/Dr ... _vista.exe a pote tento http://download.gigabyte.eu/FileList/Dr ... 111_w7.exe

Je to driver na W7, tj. novejsi, Visty a 7 jsou si vsak hodne podobne systemy takze by to mohlo jit.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
    od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem
    5
    2221
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 21:29
  • Modrá smrt - nový pc
    od Arnold91 » 26 říj 2024 14:52 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    5
    4199
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    27 říj 2024 10:25
  • 2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
    od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry
    1
    4250
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    30 čer 2024 12:38

Zpět na “BSOD (Blue Screen Of Death)”