Windows live mail kontakty Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Bulis
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows live mail kontakty

Příspěvekod Bulis » 25 srp 2014 14:59

Zdravím,
nedávno mi odešel notebook, kde jsem měl nainstalovaný windows live mail s emaily a kontakty. HDD funguje, takže emaily jsem jednoduše překopíroval do patřičných složek a vše funguje. Bohužel ale za Boha nemůžu přijít na to, kde mám najít nějaký soubor s kontakty. Kontakty jsou pro mě možná důležitější, než samotné emaily. Můžete mi prosím poradit, kde ten soubor s kontakty najít nebo co mám udělat, abych je zachánil?

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Windows live mail kontakty

Příspěvekod guest » 25 srp 2014 15:04

Zkus C:\Users\Pepik\AppData\Local\Microsoft\Windows Live\Contacts\Default\15.4\DBStore\contacts.edb

Bulis
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Bulis » 25 srp 2014 15:38

Bohužel ne. Cesta končí v podsložce ...\Windows. \Microsoft\windows live už tam není. Soubor s kontakty má příponu Edb? Našel jsem složku windows live contacts, ale v té je jenom prázdná složka.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 25 srp 2014 15:50

Pak nezbývá než pracně proštudovat Google. Na dotaz Windows live mail kontakt je tam toho spousta.

Bulis
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Windows live mail kontakty  Vyřešeno

Příspěvekod Bulis » 26 srp 2014 07:19

Takže soubor tam je, jenom se v klasickém windows okně nezobrazí. Je na to potřeba salamander. Teď mám ale jiný problém. Když do aktuální složky nakopíruju obsah staré složky, mám pořád 0 kontaktů. Zkoušel jsem i kopírovat samotný soubor edb, ale program potom zahlásí chybu a spadne.

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2014 07:41) ---

Takže vyřešeno, pomohl mi k tomu prográmek viz: http://www.nirsoft.net/utils/live_messe ... tacts.html

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”