Jak propojit PC s HIFI věží? Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jak propojit PC s HIFI věží? Vyřešeno
Konkrétně se jedná o velmi zastaralý stroj se jménem Sony LBT-N455. Děkuji za případnou pomoc. :)
Re: Jak propojit PC s HIFI věží?
Nemohl by jsi vyfotit konektory ze zadu věže? Ale tipuji že to půjde klasicky kabelem 2x cinch na 3,5mm jack. Máme doma taky věž od Sony, možná i stejně starou a máme to připojené zmiňovaným kabelem.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Propojíš to ze zeleného jacka 3,5mm na PC do dvou cinchů, označených phono na věži. K tomu potřebuješ audio kabel s jackem na jednom a dvěma cinchi -samci - na konci druhém.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Kup si http://www.czc.cz/kabel-jack-3-5m-2xcin ... 53/produkt a připoj to do VIDEO, na té věži je někde přepínání vstupu, přepneš na video a hraješ, doma to mám úplně stejně.
wattmetr: Není to jedno jestli phono nebo video? Doma to mám ve VIDEO a hraje. Zkusí
wattmetr: Není to jedno jestli phono nebo video? Doma to mám ve VIDEO a hraje. Zkusí

A máš ondoubku pravdu. Naopak možná, že phono vstup má jiné parametry a nemuselo by to chodit 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nevím jak je to přesně s těma parametrama, tak jsem se ptal, jen vím že to máme doma ve video :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ok moc díky jestli to nebude fungovat tak se hold ještě ozvu. 

Jeden ze vstupů dube fungovat na 100%.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ten kabel se dá sehnat někde v elektru? 

Určitě, ale dej si bacha na cenu. Jsou schopni za tzv. "lepší, značkový" chtít i několik set Kč. Měl by stát max. tak do 150,-Kč.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Na té stránce czc.cz ho nabízejí za 58 Kč. Dá se tomu věřit a nebo k tomu přičtou nějaký poplatky?