Programy a funcke nezobrazuje všechny programy Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Programy a funcke nezobrazuje všechny programy
Ahoj, po přeinstalaci javy se nezobrazují všechny programy v programy a funkce v ovládacích panelech. Nezobrazují se mi například všechny adobe i když v PC jsou. Nevíte co s tím? Díky předem.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Programy a funcke nezobrazuje všechny programy
Byla to Java 7 update 67.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak řádně přeinstaluj za tu,co jsem dal.
Neinstaluj Javu 8 pokud si nejsi jist, ze s ni jsou vsechny tebou pouzivane aplikace kompatibilni - spousta aplikaci totiz neni.
Pokud mas 64bit Windows, nezapomen ze musis instalovat obe verze Javy - 32bitovou a 64bitovou.
Pokud mas 64bit Windows, nezapomen ze musis instalovat obe verze Javy - 32bitovou a 64bitovou.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jak mám přeinstalovat javu nezobrazuje v ovládací panely/programy a funkce? Obnovil jsem systém před přeinstalaci javy a programy a funkce stále vynechávají programy.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud systém obnovuješ tímhle stylem tak se ani nedivím,že OS časem takhle dopadne.Jestli používáš ccleaner nebo podobný soft tak tam by měla být vidět.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
V CCleaneru se zobrazují programy správně až na některé balíky, které jsou tam dvakrát. Javu jsem přeinstaloval ničemu to nepomohlo. Systém takto normálně neobnovuji toto bylo snad po druhé za 5 let, protože jsem si myslel, že Java něco pokazila v registrech tak jsem chtěl vrátil registry do stavu před přeinstalací.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč by měla java při instalaci něco pokazit v registrech?A to,že tam máš-se zobrazují programy správně až na některé balíky, které jsou tam dvakrát-jak k tomu došlo a co tomu zavdalo příčinu by jsi měl vědět ty při jejich instalaci.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Od instalace javy vynechává programy a funkce programy na A,B,J,N,O,P,R,S,T,W. CCleaner zobrazuje některé programy dvakrát, tak jsem si stáhl REVO uninstaller a vše zobrazuje jak má.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Neměl by být problém ani v jednom.Můžeš mít nějak nakopnutý OS.A,že by to dělala java se mě moc nezdá.Máš aktualizace pro tvůj OS a to jak doporučené tak i zbytek,co jsou pro tvůj OS?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mám všechny aktualizace, ale jak říkám instalace javy se zasekla potom vyletělo, že je to hotovo a od té doby se mi nezobrazují některé programy v programy a funkce.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”