PC jde zapnout pouze jednou, podruhé už ne*
PC jde zapnout pouze jednou, podruhé už ne*
Dobry den mam akutni problem PC se mi nechce "zapnout" jednou to jde po druhy ne :/
a kdyz koukam na spotrebu W tak to je vzdy na max 90W a pak to klesa na 75W a obrazovka se mi nezobrazi PC bezi ale LCD nic a po x krat zapinani a vypinani tak to najednou naskoci a funguje to bez problemu...nevim kde muze bejt zavada :((((

Naposledy upravil(a) Clorky dne 20 zář 2014 16:14, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Upravení nadpisu. „Zapinani PC“ ---> „PC jde zapnout pouze jednou, podruhé už ne“. Nicneříkající nadpis porušuje zdejší pravidla, příště zvol variantu, která nějak popisuje problém.
Důvod: Upravení nadpisu. „Zapinani PC“ ---> „PC jde zapnout pouze jednou, podruhé už ne“. Nicneříkající nadpis porušuje zdejší pravidla, příště zvol variantu, která nějak popisuje problém.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC jde zapnout pouze jednou, podruhé už ne*
Přečti si "Jsem tu poprvé", aby jsi věděl co uvést, pokud chceš poradit. Uvědom si, že na Tvé zařízení nevidíme! Jsme tedy jen odkázáni na to co nám o problému a svém zařízení uvedeš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Nejsou na desce nafouklé kondenzátory?
vsechno bylo v pohode nez jsem preinstaloval Wind. vsechno bezelo v pohode nez se jednoho krasneho dne, kdyz jsem chtel zapnout PC tak se to zaplo, ale na obrazovce se nic nanacitalo proste nic prazdna obrazovka proste jako by no signal. Po x krat vypinani a zapinani se proste naskoci a funguje jako by se nic nestalo :-O a kdyz vypnu PC a druhej den chci to zapnout tak zas nic...mam v pocitaci namontovanej měřič kolik mi bere proudu Pocitac pri normalni funkci kdyz se to zapne tak je to na hodnote 100+ a pri zapinani bez reakci je to na 91W a klesa to na 70W...myslim si ze mi tam neco odeslo ale nevim co...
koukal jsem na kondenzatory a jsou v pohode a ted mi pripada ze se mi pocitac obcas pri hre zasekne a po restartovani zas nereaguje...vse bezi vsechno vrčí blika a ono nic a vsimnul jsem si ze i HDD nevydava skoro zadne zvuky jen nazacatku prcni 1-2 sek...znateto kdyz se zapina pc tak vam vrci HDD ze se to nacita a tak a tady nic...
koukal jsem na kondenzatory a jsou v pohode a ted mi pripada ze se mi pocitac obcas pri hre zasekne a po restartovani zas nereaguje...vse bezi vsechno vrčí blika a ono nic a vsimnul jsem si ze i HDD nevydava skoro zadne zvuky jen nazacatku prcni 1-2 sek...znateto kdyz se zapina pc tak vam vrci HDD ze se to nacita a tak a tady nic...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4746
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4386
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 4018
-
od Martab
13 črc 2024 21:01
-
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4045
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-