Dobrý den,
Mám starou sestavu počítače (viz.foto) a chtěl bych do něj nahrát Windows 7 (32Bit verzi) a nevím, zda mi to půjde bezproblémů a bude to v pořádku šlapat...
Na windows stránkách píšou jen že na 2GB ram a nižší se instaluje 32bit.verze, ale ani nevím, zda na tak starý PC to půjde..
Předem říkám, že jsem v tomhle LAJK a nevím co je vše potřeba k tomu aby jste zjistili, zda tento počítač poběží s Windows 7 jak má...
Vysvětlení : Jsem s XP spokojený, je to rychlé, bez sekání, ale jelikož mě už nechodí aktualizace, tak to není ono... Sekají se na něm filmy (HD), koupil jsem si nový Wifi Adaptér, nainstalovat šel, vše proběhlo v pořádku, ale nechce to pustit skrze zastaralou verzi windowsu (potom mi to psalo že IP je používaná jiným zařízením, což taky nechápu)
Proto Vás odborníky prosím o pomoc, zda mi windows 7 poběží jak má a zda instalační CD na grafiku a zvukovou kartu, zda Windows 7 vezme...
PŘEDEM DĚKUJI za jakoukoliv odpověď a omlouvám se za nedokonalosti, opravdu jsem LAJK
Instalace W7 - Minimální HW požadavky
Instalace W7 - Minimální HW požadavky
Naposledy upravil(a) Judovik dne 22 zář 2014 19:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Instalace W7 - Minimální HW požadavky
Požadavky na systém Windows 7
Chcete-li ve svém počítači používat systém Windows 7, budete potřebovat následující položky:
32bitový (x86) nebo 64bitový (x64) procesor s frekvencí 1 gigahertz (GHz) nebo vyšší
1 gigabajt (GB) paměti RAM (32bitový systém) nebo 2 GB paměti RAM (64bitový systém)
16 GB volného místa na disku (32bitový systém) nebo 20 GB (64bitový systém)
Grafické zařízení DirectX 9 s ovladačem WDDM 1.0 nebo vyšším
Mockrát děkuji :) Mám Interní grafiku, nebude to vadit? Viz.přidaná foto
-
- Pohlaví:
Mělo by to jít, ale osobně bych přidal 1GB RAM. Je to přece jen starý krám a tak zda to bude regulérně fungovat se dá jenom věřit, ale mělo by.
Dobře děkuji mockrát :) A ještě se zeptám... Když mě to při tom Wlan připojení přes WIFI adaptér píše že používám IP adresu, která už je zadaná a potom mi to blblo i na tabletu (tudíž jsem usoudil že to asi bude IP tabletu) tak dá se nějak připojit na WIFI jiným IP kódem?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 3360
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21