icq search Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

simPod
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

icq search  Vyřešeno

Příspěvekod simPod » 21 lis 2007 21:26

bracha si naintaloval icq 6, ale tim zpusobem, ze tu instalaci proste odklikal, a tim se mu tam nainstalovalo takovy to divny icq search atd. a ted presel na trellian a odinstaloval si to icq, ale vzdy, kdyz zapne firefox, tak mu tam automaticky skoci to hnusny vyhledavani od icq (icqsearch bo co) a newim, jak se toho zbavit. uz jsem mu to vsecko od icq odinstaloval, ale furt nic...

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 21 lis 2007 21:28

Není to náhodou jako dolněk Firefoxu? Pak se toho zbavit přes správce doplňků.

pao
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: icq search

Příspěvekod pao » 21 lis 2007 21:57

Šimon Podlipský píše:bracha si naintaloval icq 6, ale tim zpusobem, ze tu instalaci proste odklikal, a tim se mu tam nainstalovalo takovy to divny icq search atd. a ted presel na trellian a odinstaloval si to icq, ale vzdy, kdyz zapne firefox, tak mu tam automaticky skoci to hnusny vyhledavani od icq (icqsearch bo co) a newim, jak se toho zbavit. uz jsem mu to vsecko od icq odinstaloval, ale furt nic...
alebo si nastav domovsku stranku alebo zrus to rozsirenie v nastaveniach...

Avalanche
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Avalanche » 21 lis 2007 22:20

A nebo v přidat, nebo odebrat programy-----> ICQ Search, nebo Toolbar.

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 22 lis 2007 08:29

Stačí kliknout sem,pravým tlačítkem a tam si vybereš, jetli to tam chceš, nebo ne :|
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

guest

Příspěvekod guest » 22 lis 2007 08:31

Jak píše Avalanche - v ovl.panelech je ICQ a ICQ toolbar. Nejspíš odinstaloval jen to ICQ.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 22 lis 2007 12:18

mám obdobný problém,ale spáchala to sestra :D nainstalovala si icq a hodilo mi to do firefoxu taky icq search.odinstaloval jsem icq a toolbar a všechno co tam bylo Smartym Uninstallerem, pročistil registry a ta položka je tam pořád.sice už se první zobrazuje google, ale když zavírám firefox vyskakuje na mě otravná hláška(viz.obrázek)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest

Příspěvekod guest » 22 lis 2007 16:38

Zřejmě ten toolbar není odinstalovaný a zůstal v registrech protože ho to stále detekuje. Jedině ho odstranit ručně a taky ještě jestli není v Program Files, což není tak podstatné.
Start-Spustitt-napsat regedit-CTRL+F-napsat toolbar a hledat.
Projet celý registr a toolbar odstranit, ale jenom to co patří k ICQ.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 22 lis 2007 17:05

registr jsem vyčistil Registry Mechanikem a Tune Up a odinstalovávám pomicí Smartyho a ten odstraní i registry a zástupce atd.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest

Příspěvekod guest » 22 lis 2007 19:45

Ještě jsem neviděl žádný chytrý (smart) program, který by uměl to co se o něm uvádělo (možná mne to teprve čeká) - většina z nich udělala spíš to, co se vůbec nečekalo! :D
Osobně bych to projel manuálně.
Ostatně rozum přece dá, že kdyby to ty programy odstranily, pak by to tam nebylo! :idea:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 22 lis 2007 20:10

já na odinstalaci používám již zmíněný Smarty Uninstaller 2007. Je to program na odinstalaci který po úspěšné uninstalu zkontroluje co po programu v pc zůstalo (registry,zástupci,ikony,soubory) a odstraní je. Jinak pak vše projíždím ještě Registry Mechanikem, Tune Up a Win Optimizerem. Nenašel jsem nikde ani náznak po tom toolbaru a pořád ve firefoxu je

guest

Příspěvekod guest » 22 lis 2007 20:59

Protože je to v registrech. Zkus to růčo a uvidíš. Používám jen CClener a pak to případně dohledám.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”