Seká se mi pc po aktualizaci OS Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Seká se mi pc po aktualizaci OS Vyřešeno
Dobrý den , včera jsem aktualizoval pc a od té doby se mi pc pořád seká když chci dát něco do prohlížeče tak na 2-5 sekund zásek a pak to de nevíte čím to bude ? teď dělám test na HDtune až test dojede tam sem hodím výsledky
Re: Seká se mi pc po aktualizaci OS
Aktualizace Ti určitě nepoškodí HDD, ten test je sice dobrý, ale příčinu Ti neukáže.
Co znamená "aktualizoval jsem PC"? Co jsi vlastně aktualizoval?
Co znamená "aktualizoval jsem PC"? Co jsi vlastně aktualizoval?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Aktualizoval jsem PC pomoci Windows Update
To není dostatečná odpověď, protože vlastně nevíš, co jsi aktualizoval a tedy kde může být příčina.
Příčinou chování PC bude nejspíš některá z instalovaných aktualizací, popř. nějaký aktualizovaný ovladač. Já bohužel neumím "vařit z vody", takže z Tvých údajů neodhadnu, co by to mohlo dělat.
Příčinou chování PC bude nejspíš některá z instalovaných aktualizací, popř. nějaký aktualizovaný ovladač. Já bohužel neumím "vařit z vody", takže z Tvých údajů neodhadnu, co by to mohlo dělat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
už to jede normálně stačilo akorát restartovat PC jinak děkuji za tvůj čas :)
Vidíš, na to bychom se často měli ptát jako na první věc před radou. Nenapadlo mě to.
Prosím, zamkni za sebou.
Prosím, zamkni za sebou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4179
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2025 08:53