Ahoj, chtela bych poprosit o radu. Ze vseho nejdriv chci rict tem, kteri si chteji jen honit ego a rikat mi jak jsem blba, at radsi ani nepisou... to, ze jsem to podelala a jsem blba vim sama, jinak bych sem nepsala.
takze uz kdyz jsem koupila ntb byl tam predinstalovanej antivirak, ted jsem se rozhodla ho odinstalovat a stahla novej avast... ten mi nasel nejaky problemy, ktery jsem nechala vymazat.. kdyz se pak ntb restartoval, uz tam byla jen cerna obrazovka... na netu jsem si nasla jak se dostat do biosu, ale jsem z toho jalova a nechce se mi v tom jen tak hrabat... nevim, jestli je to tim ze jsem mozna spatne odinstalovala ten predchozi antivirak a ted se tam bijou nebo proste nevim... jelikoz jsem na Zelandu a nemam kolem sebe nikoho, kdo by to opravil, zadam o radu vas... predem dik vsem
instalace avastu pote nenabehne pocitac Vyřešeno
Re: instalace avastu pote nenabehne pocitac
Co tam byl předtím za antivir ? Z jakého důvodu si ho mazala ? A co přesně dělá PC při startu ?
Re: instalace avastu pote nenabehne pocitac
Vitej na PC-Help,
Chápu to tak, že po startu počítače to naběhne do Windows a zůstane to viset na černé obrazovce, je tam vidět kurzor? Zkratka "control + shift + escape" něco dělá?
Chápu to tak, že po startu počítače to naběhne do Windows a zůstane to viset na černé obrazovce, je tam vidět kurzor? Zkratka "control + shift + escape" něco dělá?
Re: instalace avastu pote nenabehne pocitac Vyřešeno
Predtim tam byl Norton a smazala jsem ho proto, ze skoncila zkusebni verze... kdyz zapnu pocitac, objevi se jen uvitaci logo lenovo a pak uz nic, obrazovka je jakoby rozsvicena, ale nic se nezobrazi...
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Říj
no ono to ani do windows nenabehne, kdyz zmacknu ctrl shift delete, tak se to jakoby restartuje... kurzor nic videt neni
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Říj
no ono to ani do windows nenabehne, kdyz zmacknu ctrl shift delete, tak se to jakoby restartuje... kurzor nic videt neni
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1648
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 21:49