iBox Nano je stejně malý, jako levný
3D tiskárna mile potěší svými miniaturními rozměry, spotřebou i kvalitou výstupu. Aby toho nebylo málo, nestojí desítky tisíc a dobře si bude rozumnět i s našimi telefony. Co všechno dovede miniaturní krabička s cenovkou chytrého telefonu?
http://cdr.cz/clanek/ibox-nano-nejmensi ... a-na-svete
Nejmenší superlevná 3D tiskárna na světě! Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nejmenší superlevná 3D tiskárna na světě! Vyřešeno
To by se mi hodilo v době, kdy jsem bastlil a všelijaké knoflíky a čudlíky vyráběl na koleně s nožovými pilníčky. Ale i tak by to pro mne bylo drahé, cca 4 měsíční platy 

Re: Nejmenší superlevná 3D tiskárna na světě!
V dobe kdy byl plat 2500 Kc mesicne by takovahle masina stala aspon 200.000 Kc (to je cena PC v roce 1990).
Tahle ma navic dva zasadni problemy ktere vyrazne omezuji pouzitelnost - mala a hlavne nizka tiskova plocha a velice draha tiskova technologie, palivo do tohohle je vyrazne drazsi nez plastova tycinka u bezne DIY tiskarny jako je Prusa.
Tahle ma navic dva zasadni problemy ktere vyrazne omezuji pouzitelnost - mala a hlavne nizka tiskova plocha a velice draha tiskova technologie, palivo do tohohle je vyrazne drazsi nez plastova tycinka u bezne DIY tiskarny jako je Prusa.
-
- Pohlaví:
Re: Nejmenší superlevná 3D tiskárna na světě!
Jasně, já počítal svoji mzdu v 70. letech a dnešní cenu. Jinak by to fakt bylo ve statisících. No je to malé, ale to se bude vylepšovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5037
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4491
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-