Cyklická rekundální chyba dat...NEJDE KOPÍROVAT DATA z CD>
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Cyklická rekundální chyba dat...NEJDE KOPÍROVAT DATA z CD>
Mám takovej problém, vždy když si tu něco vypálim řekněme třeba 600 MB na CD a sou to třeba rary nebo exe soubory a videa, vždy když to chci nakopírovat do jiného PC na HDD tak to řekne Tuto chybu třeba v 50% kopírovaní ale klidně i na konci. Není to třeba tím že pálim plnou rychlostí mechaniky ? Díky.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Plnou rychlostí to není.Je to tím,že se nemůže načíst zdrojový soubor,protože je zřejmě poškozen.Je tam opakující se chyba.CD je poškrábané.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
co jsem pročítal po netu je to jednak vadné kopie co dál šíříš nebo dosluhující mechanika na pálení ,jinak všeobecně se pokoušíš pálit poškozený soubor.
mě to dělalo dyž jsem se pokoušel dostat na CD víc jak 700MB (ale jednou se to povedlo a bylo to čitelné).
tahle chyba jsou vlastně poškozená data ať už kopírováním nebo mechanikou a je možné že pokud program nefunguje jak má je schopen taky této činnosti(pálit blbě)
mě to dělalo dyž jsem se pokoušel dostat na CD víc jak 700MB (ale jednou se to povedlo a bylo to čitelné).
tahle chyba jsou vlastně poškozená data ať už kopírováním nebo mechanikou a je možné že pokud program nefunguje jak má je schopen taky této činnosti(pálit blbě)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Též je důležité na jaká media pálíš a zda si s nimi pálírna rozumí a zda ještě při pálení děláš na PC zároveň něco jiného.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
chyba dat
Omlouvám se že vstupuju do diskuze chtěl jsem nahodit podobné téma ,mě se zase stává poslední dobou na dvd že vypálím film třeba stažený nebo kopií s jineho dvd vypálím ho normálně ale v přehrávači se seká a po novem vložení mnou udělané kopie třeba shrink vyhodí tu samou hlášku ,chyba dat (cyklická redutantní kontrola) používal jsem dvd sony ted skouším tdk měl jsem mechaniku lg ted jsem ji vyměnil za sony nec a dělá to stéjně samozřejmě ne u všech ale dost už jsem na prášky skoušel jsem i verbatiiny ale ty mechanika kolikrát nechtěla proto jsem dělal na ty které vzala,když jsem napsal že film který jsem stáhnul se seká že má chyby tak mě většina lidí napsala že jim to nedělá tak nevím co může být v nepořádku něco to přece musí dělat pokud to udělá v různých programech tak kde je zakopaný pes to opravdu nesmím nic na pc dělat když vypaluju to se mě nezdá nemám zas tak slabý počítač aby tohle nezvládal a rychlost mám stále nastavenou na 4 takže nijak nespěchám umíte někdo zajít do nějakých podrobností co to může spůsobovat už nevím co mám vyměnit ,nemůže to dělat třeba čtecí mechanika že by blbě přečetla data ...... :x
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
Psal jsem že to dělá i ze stažených souborů i s kopii už vytvořených i starší filmy pokud je ta ochrana jednou odstraněna tak přece nemuže u jednoho dvd fungovat dobře a druhý když vypálí ty samé soubory tak se mu to seká né ?
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3