dobrý den,
mám 2 disky, na jednom je win 7 a druhý mi slouží pro ukládání souborů. Na ten druhý jsem dnes nainstaloval Linux Zorin, při instalování linuxu se mi zobrazilo, že celý druhý disk je prázdný, bylo mi to divné, ale pokračoval jsem, vytvořil jsem tam oddíl 10gb pro zorin. Vše se nainstalovalo v pohodě, jenže... po instalaci se mi z toho druhého disku zobrazuje jen těch 10gb jako oddíl 1, ve windowsech se disk nezobrazuje vůbec, ve správě disku je jen těch 10gb pro zorin a u zbylého místo se mi zobrazuje "nepřiřazeno" ..... znamená to, že jsem přišel o všechna data?
Disk "zmizel"
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Disk "zmizel"
Proč jsi na něj instaloval Linux. Nejprve třeba hledat možnost jak zachránit data. Před instalaci jsi disk formátoval?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ten 10gb oddíl jsem formátoval, zbytek ne
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Lis 2014 01:01) ---
tedy... před instalací né, během instalace jsem formátoval ten 10gb oddíl, se zbytkem jsem nic nedělal
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Lis 2014 01:01) ---
tedy... před instalací né, během instalace jsem formátoval ten 10gb oddíl, se zbytkem jsem nic nedělal
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pak je asi šance nějaká data zachránit. Stáhni si CD HirensBoot, vypal na CD, je bootovací. Na CD je hromada programů ke kontrole a také mini WinXP. Tady je obsah - http://www.hirensbootcd.org/screenshots/
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zkouším skenovat přes R-Studio, když to bude neuspěsné, budu se řídit podle tvé rady, děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1013
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2025 17:42