obnova systému
obnova systému
chtěl bych se zbavit všech nainstalovaných ovladačů..... jak na to??? pomůže mi přeinstalování windows?
-
- Pohlaví:
díky
no abych vysvetli celi problem... koupi sem notase a dali mi k nemu vadny cd s ovadacema pro xp , tak kamos nainstaloval vsemozny ovladace z netu notas sice funguje ale vselijak.. tak se chci vseho zbavit a nainstalovat ovladace postupne tak jak je to v navou od proejce ... protoze uz mam funkcni cd
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co zkusit ve správci zařízení klepnout pravým myšítkem na zařízení, kde chceš změnit ovladač a zvolit Vlastnosti - Ovladač a Aktualizovat ovladač a použít ovladače ze správného CD k notebooku. Máš tam i možnost Odinstalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
!!!
Blue Spirit píše:Ovladače se dají odinstalovat jednotlivě, ale reinstal to samozřejmě vyřeší najednou.
tak sem se pokusil preinstalovat windowsy ale posralo se to na nejakym chybejicim .sys souboru!!! ted mam comp dost rozesranej a navic mi bylo receno ze prej by mi to stejne nepomohlo i kdyby se to povedlo!!! protoze se preinstalem windowsu vubec nic nevyresi!!!
takze timhle bych chtel autorovi tehle rady velmi podekovat

-
- Pohlaví:
Teď opravdu nevím co odpovědět. Píšeš, že jsi to přeinstaloval a ptáš se, jestli by pomohlo přeinstalovat to od začátku. A odkud jsi to instaloval? Od poloviny?
A proč by přeinstalování nic nevyřešilo? Máš vůbec legální systém, jestli tam cpeš nějaký cracky, tak se nediv. Jinak tvé poznámce moc nerozumím a tomu tvému poradci /bylo řečeno/ už vůbec ne.
A proč by přeinstalování nic nevyřešilo? Máš vůbec legální systém, jestli tam cpeš nějaký cracky, tak se nediv. Jinak tvé poznámce moc nerozumím a tomu tvému poradci /bylo řečeno/ už vůbec ne.
vysvětlim
přeinstalem windowsu sem myslel PŘEINSTAL (INOVACE) prostě přeinstalování systému z windowsů...
ty si asi mluvil o nové instalaci windows a to je přece něco úplně jinýho ...to ale teď musim stejně udělat ...
a mám xp legálně ...
ty si asi mluvil o nové instalaci windows a to je přece něco úplně jinýho ...to ale teď musim stejně udělat ...
a mám xp legálně ...
-
- Pohlaví:
Ano PŘEINSTALOVÁNÍM jsem myslel úplně NOVOU instalaci. INOVACE je něco jiného, ale asi záleží na tom, jak si to kdo vysvětlí. INOVACE je dobrá tak k tomu, že pokud jsou wokna nějak poškozený, pak může pomoci k jakési částečné opravě a záchraně dat. Systém při závažnějším poškození ale už nebude pracovat správně a NOVÁ instalace je většinou nutná. Ale zaleží na každým jednotlivci,někdo ty občasné hlášky, že něco chybí přehlídne a jede dál, někdo raději přeinstaluje. Navíc různé systémové chyby se projevují různě a u různých programu, takže pokud si třeba někdo odpálí knihovny, které jeho programy nepoužívají, pak i inovace může být jakés také řešení. Navíc při inovaci přestanou korektně pracovat některé nainstalované programy a musí se instalovat znova a proto dávám přednost NOVÉ INSTALACI.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3154
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 10:02
-
-
- 1
- 2413
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7174
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-