Oprava LCD?
Oprava LCD?
Zdravím.Na mojom Asus Eee PC 1201ha pravdepodobne odišla LCD.Pracoval som na ňom normálne,potom som si odbehol na 15. min a prišiel som otvoril som ho a farby boli veľmi jasné a boli veľmi spomalené reakcie.Tak som ho reštartoval,no nepomohlo to.Reštartoval som znova a už to nejde vôbec.Nespadol mi ani nič podobné.Dá sa to opraviť?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Oprava LCD?
Nejspíše ano v servisu, ale nejprve se zeptej kolik za to, aby jsi se nedivil až dojde k placení. Co si máme představit pod pojmem " a už to nejde vůbec"?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Takže netreba kupovať novú ale len ju opraviť?
-
- Pohlaví:
Čti co se tíipíše a odpovídej, opravit jde všechno, ale záleží na ceně.
Kdyby si do našeho servisu SIL poslal nejméně oprava 1 500 LCD . Pokud je možno je i odpálená grafika . A cenu základní desky se určí až uvidíme ntb .
No veď na monitore mi to ide normálne.
Taky může být "jen vadný" plochý kabel propojení GK s displejem, pak je oprava cenově trochu někde jinde (určitě níž).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Wattmetr má možná pravdu, mám necelých pět let Asus K70ic a už asi dva roky mi dělá to samé, po vypnutí a zapnutí se většinou vzpamatuje. Občas ale ne tak to vždycky rozeberu a právě s tím plochým kabelem pohýbu a je klid.
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
Takže mám sa do toho dnu pozrieť a pohýbať s káblom alebo tak?
"Pohýbať" určitě nepomůže, ale pohýbaním zjistíš, zda je chyba v kabelu. Pak ho budeš muset opravit, ale spíš vyměnit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3148
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1505
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5680
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1910
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”