Jakým rozlišením natáčet
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jakým rozlišením natáčet
Čau lidi mam na vás dotaz kterej mi vrtá hlavou už fkt dlouho koupil jsem si kameru sj4000 malá sportovní kamera jako gopro a mam debakl nevím zda je lepší natáčet FullHd který má 30fps nebo Hd který má 60fps. Já vím každej mi řekne že 60fps je lepší na nějakou akci ale já nvm..... tamto je zas FullHd a je mnohem detailnější tkže si myslím že to vyrovná... ale možná se pletu.... fkt mi prosím poraďte jestli natáčet FullHd nebo Hd budu rád za každou radu Děkuji :)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jakým rozlišením natáčet
Na to neexistuje jednoznačná odpověď, nejlépe vyzkoušet a používat to, co se ti víc líbí. Je to přesně tak, jak sám píšeš: při natáčení FULL HD / 30 fps budeš mít lepší detaily, ale při rychlých dynamických scénách bude obraz lehce máznutý / trhaný, protože nabíráš menší počet snímků za vteřinu. U verze HD / 60 fps to bude obráceně: rychlé dynamické scény budou vypadat lépe, ale v důsledku menšího rozlišení budou zanikat podrobnosti v detailech ve statických záběrech.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jakým rozlišením natáčet
Já sem to i porovnával ale prostě já nvm
D

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek