Dobrý den chci se zeptat stáhl jsem si soubory 4_frames_in_PSD jsou to obrázky s vymazaným určitým místem kam si můžu přidat fotku nevím ovšem jak nato nejjednodušší cestou mám fotoshop 7 CE
a zároveň se chci zeptat pokut neznáte nějaké stránky v češtině které se tímto zabývají děkuji
frames_in_PSD
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ve Photoshopu si vytvoř dvě vrstvy.Do jedné zkopíruj obrázek co tam chceš do volného místa vložit a do druhé vrstvy ten rámeček.pomocí magického lasa objeď ten bílý prostor,kde bude foto co chceš vložit.musíš je na konci spojit přesně!až to bude označené tak dej del.bílá plocha se vymaže.poté přesuň vrstvy tam aby nahoře byla s rámečkem a pod ní s fotkou.pak můžeš fotkou hýbat tak, až budeš mít fotku v poloze jakou chceš. jinak kdyby jsi chtěl pošli mi SZ s tvým meilem a pošlu ti manuál v pdf k Photoshopu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji