Ta HP je docela dost velká, takhle z fotek to neni poznat, ještě doporučím tuhle: http://www.alza.cz/lenovo-concise-carry ... 348554.htm
a tuhle: http://www.alza.cz/toshiba-essential-ed ... .htm#popis
Studentský NTB do +- 10k.
Re: Studentský NTB do +- 10k.
Ta lenovo se mi moc nelíbí, ta toshiba je taková obyčejnější, myslíš, že ten Belkin je nějak špatný ?
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím, nepřipadá mi moc sympaticky 

Ačkoli jsem na Tebe a Martaba dal při výběru ntb a věřím, že nebudu litovat a už se těším zítra jak ho vyzvednu, ale tady asi pudu svou cenu a vemu tu Belkin, snad nebudu nadávat potom 

Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Jo ta Belkin nevypadá špatně a pokud chceš brašnu, tak proč ne.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevypadá nejhůř je to spíš o tom co se komu líbí, tohle pak je o materiálech apod. a to nemá s pc nic společného a záleží to na tobě
Pak nám dej vědět jak jsi spokojenej s ntb 

Objednal jsem tu Belkin, nějak mi padla do oka a mám raději brašny než batohy :)
Určitě dám, proto to taky ještě nezamykám pokusím se sepsat nějaké postřehy :)
Určitě dám, proto to taky ještě nezamykám pokusím se sepsat nějaké postřehy :)
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě zkus dát tu hru lolka jak to teda šlape, byl to odhad to high, ale mělo by to tahat high bez problémů. neni to náročná hra, a na integrované gk na desce z roku 2005 mi to jelo very low na 25fps a ta deska nebyla zrovna drahá. taky se divim 
nevím jestli se to neupgradovalo ale na 9999999999% ne. celkovej ten pc stál 6k
takže tohle by pro ten noťas měla být hračka.

nevím jestli se to neupgradovalo ale na 9999999999% ne. celkovej ten pc stál 6k

takže tohle by pro ten noťas měla být hračka.
Jojo určitě zkusím, i to csko zkusím jeslti půjde. Já teda věřím, že to lolko bude hratelné (+- 60 fps) tak na medium možná trochu pod, pokud nechám nastaveno FullHD, ale uvidíme zítra, popř. o víkendu :)
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No 60fps na medium ve full hd to určitě ne. těch 30 by to mohlo dát ve full hd na medium. ale ani to nezaručuju, předpokládám že tak v HD na medium těch 40 high 30, od té doby jak je ta nová mapa se fps dost zvýšila tak uvidíme.
Zdravím,
omlouvám se, že píšu až teď, ale dřív nějak nebyl čas. :/
Ntb jsem ještě něměl moc času nějak hluboce testovat, takže něco může být mírně zkresleno :)
Zpracování
- vypadá, že by snad mohlo vydržet, našel jsem si ale pár ale
-co se týče nějakého přenásení, dvakrát dobře nepůsobí to, že když chytnene zavřený ntb za spodní část displeje u kloubu,tak se prohýbá, nijak znetelně, ale v ruce je to cítit
- co se týče klávesnice, píše se na ní dobře, rychle jsem si na ni zvykl, ale nepůsobí dvakrát dobře to, že se v oblastni písmene D a numerická část při stisku prohýbá, opět nijak moc, při psaní to nejde cítít, ale je to vidět, že se hýbe
- samotné prohýbání je způspené tím, že pod klávesnicí je "podloží" z plaastu, kdežto oblast kolem je z kovu, kdyby byl i pod klávesnicí bylo by to velké +, škoda
- jinak je po konstrukční stránce asi ok
-velice mě překvapil toupad, možnoust posouvání na stráce dvěma prty, pinch to zoom a další fukce spíše z mobilů potěšily :)
HW
-ntb jsem kupoval na práci, takže jsem ani nečekal žádné dělo, ale i tak by možná přistroji slušel trochu výkonnější procesor
-občas je hlavně při brouzdání na internetu znát Pentium, nějaký ten zásek se občas objeví, videa se občas maličko sekají, ale většinou se rozběhnou, ale s se 4k videem si ntb už neporadí(nestahoval jsem žádné ovladače grafiky, ale podle toho autodetect prográmku od Intelu by měly být ok)
- když jsem ntb připojil k televizi tak video v 1080p moc plynulé nebylo, 720p už bylo lepší
-co se streamů týče, rozjedou se na stream kvalitu relativně v pohodě, ale je tam vidět, že se občas malinko zaseknou
-hry si člověk nezahraje, zkoušel jsem teda jen lolko, na cs jsem pak ani neměl moc chut zkoušet, ale dostal jsem na nějakých 60-70fps na very low grafiku a rozlišení 1366x768 se silnými fps dropy během teamfightu, kdy byla hra neovladatelná, škoda
- zařízení dispouje poměrně slušným repro systémem, ten je řekl bych nadprůměr, možná i díky natištěnému "Dolby audio" :)
SW¨
-potěšilo mě to, že v ntb už byl Win 8.1 dokonce ve 64bit verzi
- zde není asi moc co popisovat po sw stránce je ok, až na jednu věc, kdy mi přijde, jsou rozmazané aplikace, nevím jak to dobře popsat, zkusím
hodit nějaký obrázek pro lepší představu, ale např. plocha a vše na ní je ostré, ale launcher zmíněného lolka už byl rozmazaný, nemáte tušení čím by to mohlo být ? Stejně tak smajílici na FB jsou takoví mazlí, přitom text je ok, jako by byly z jiného rozlišení, než zbytek
Zatím je to asi vše, už mě nějak nenapadá co napsat, možná zítra ještě něco připíšu, jinak jsem s koupí vcelku spokojen, jen pár věcí mě vcelku zarazilo no :)
omlouvám se, že píšu až teď, ale dřív nějak nebyl čas. :/
Ntb jsem ještě něměl moc času nějak hluboce testovat, takže něco může být mírně zkresleno :)
Zpracování
- vypadá, že by snad mohlo vydržet, našel jsem si ale pár ale
-co se týče nějakého přenásení, dvakrát dobře nepůsobí to, že když chytnene zavřený ntb za spodní část displeje u kloubu,tak se prohýbá, nijak znetelně, ale v ruce je to cítit
- co se týče klávesnice, píše se na ní dobře, rychle jsem si na ni zvykl, ale nepůsobí dvakrát dobře to, že se v oblastni písmene D a numerická část při stisku prohýbá, opět nijak moc, při psaní to nejde cítít, ale je to vidět, že se hýbe
- samotné prohýbání je způspené tím, že pod klávesnicí je "podloží" z plaastu, kdežto oblast kolem je z kovu, kdyby byl i pod klávesnicí bylo by to velké +, škoda
- jinak je po konstrukční stránce asi ok
-velice mě překvapil toupad, možnoust posouvání na stráce dvěma prty, pinch to zoom a další fukce spíše z mobilů potěšily :)
HW
-ntb jsem kupoval na práci, takže jsem ani nečekal žádné dělo, ale i tak by možná přistroji slušel trochu výkonnější procesor
-občas je hlavně při brouzdání na internetu znát Pentium, nějaký ten zásek se občas objeví, videa se občas maličko sekají, ale většinou se rozběhnou, ale s se 4k videem si ntb už neporadí(nestahoval jsem žádné ovladače grafiky, ale podle toho autodetect prográmku od Intelu by měly být ok)
- když jsem ntb připojil k televizi tak video v 1080p moc plynulé nebylo, 720p už bylo lepší
-co se streamů týče, rozjedou se na stream kvalitu relativně v pohodě, ale je tam vidět, že se občas malinko zaseknou
-hry si člověk nezahraje, zkoušel jsem teda jen lolko, na cs jsem pak ani neměl moc chut zkoušet, ale dostal jsem na nějakých 60-70fps na very low grafiku a rozlišení 1366x768 se silnými fps dropy během teamfightu, kdy byla hra neovladatelná, škoda
- zařízení dispouje poměrně slušným repro systémem, ten je řekl bych nadprůměr, možná i díky natištěnému "Dolby audio" :)
SW¨
-potěšilo mě to, že v ntb už byl Win 8.1 dokonce ve 64bit verzi
- zde není asi moc co popisovat po sw stránce je ok, až na jednu věc, kdy mi přijde, jsou rozmazané aplikace, nevím jak to dobře popsat, zkusím
hodit nějaký obrázek pro lepší představu, ale např. plocha a vše na ní je ostré, ale launcher zmíněného lolka už byl rozmazaný, nemáte tušení čím by to mohlo být ? Stejně tak smajílici na FB jsou takoví mazlí, přitom text je ok, jako by byly z jiného rozlišení, než zbytek
Zatím je to asi vše, už mě nějak nenapadá co napsat, možná zítra ještě něco připíšu, jinak jsem s koupí vcelku spokojen, jen pár věcí mě vcelku zarazilo no :)
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
S tím rozmazáním mám na full hd podobné problémy, je to asi tím že je ten launcher zvětšenej, a má rozlišení aby nebyl rozmazanej na 1366x768 a prostě na full hd se o něco zvětší a kvuli tomu i rozmazá jinak si to neumím vysvětlit, co se týče her, ještě než něco budeš zkoušet, logicky bys měl nainstalovat nejnovější directx, netframework 4.5 ovladač grafiky, a všechny microsoft visuals c++ (2005,8,10,12,13) postupně. To by mělo pomoct i ve fps dropech, a k těm fps dropům dodám, že by sis měl dát Vsync, a locknout 30 fps. dropy by být po všem co jsem napsal neměli. to posekávání netu mám i na i7 4500u to asi nebude procesorem, ale prostě je to tak no.
Jinak to full hd by být problém neměl, po těch aktualizacích by to mohlo být ok, ale nezaručuji, full hd jsem jel i na starém core 2 duo. To rozmazání (celkově, nemyslím jen ten lol launcher) taky může způsobovat ten ovladač grafiky.
Jinak to full hd by být problém neměl, po těch aktualizacích by to mohlo být ok, ale nezaručuji, full hd jsem jel i na starém core 2 duo. To rozmazání (celkově, nemyslím jen ten lol launcher) taky může způsobovat ten ovladač grafiky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1265
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 19:22