Zdravím,
už se to tu řešilo, ale můj problém stejně přetrvává a to co fungovalo jiným, tak mě ne. To je jen pro to abych se vyhnul otázkám, ať si to zde najdu. Teď k věci. Mam RB SXT 2Lite ten je nastaven na mod Client a je ze střechy sveden ethernet kabel, který je zapojen do pc. Tohle je můj hlavní zdroj internetu. Ethernet kabel není sveden do routeru atd. Je rovnou zapojen do síťové karty v pc a internet běží v pohodě. Chtěl bych si ale udělat Wifi Hotspot, abych si mohl připojit i telefon atd. Problém je ten, že sice ho vytvořím ale nejde to připojit. Vytvořeno to bylo normálně volbou Windows: netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=aaaa key=password atd. prostě kompletně jak to má být a na telefon jsem viděl vytvořeno síť ale nepřipojil se. Programy třetích stran jako třeba connectify, virtual router, WiFi HotSpot Creator, atd. nefungují. Těch programů jsem vyzkoušel spousta a ani jeden. Takže jde vůbec vytvořit hotspot, který má jako hlavní zdroj ethernet kabel?? Wifi kart v pc taky mam a přes t by se to mělo vysílat ale jak rozhoupat aby to šlo přes ethernet na Wifi kartu a sdílelo to z ethernet kabelu internet
Díky za rady
Wifi Hotspot
-
- Pohlaví:
Re: Wifi Hotspot
Vítej na PC-HELP!
Pořiď si router. Ne každá wifi karta to umí a navíc je tam několik podmínek, aby to fungovalo.
Pořiď si router. Ne každá wifi karta to umí a navíc je tam několik podmínek, aby to fungovalo.
Re: Wifi Hotspot
Díky. Můžeš mi k tomu tedy říct víc? Jaké podmínky, router atd. Dík
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5422
-
od peta501