Za tuhle cenu jedine Lumii.
Sice se na ni nedaji tak snadno piratit aplikace jako na Androidu, ale Windows Phone jsou vyrazne rychlejsi nez Android na srovnatelnem hardware. S Lumii mam pustenou navigaci vcetne GPS pozice driv nez Android vubec nabootuje.
Smartphone do 3,000,-
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Smartphone do 3,000,-
asi nějak tak, jinak nevím co máš proti WP ale rozhodně bude plynulejší než android za 3tisíce, jo já zapoměl
ty tam chceš mít miliony kravin který ve WP na storu nejsou a chceš aby se ti to lagaovalo ještě víc
tak to potom jo to ti doporučuji nějaký samsung nejlépe s 512mb ram D

CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
taky tvrdím, že kupovat android v této ceně je hloupost :)
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
Hmmm - 3200 Kc bez DPH a bez cla - takze to bude telefon za 4999 Kc.
Pánové, mě bude bohatě stačit když se mi bude moct někdo dovolat. Kdybych chtěl telefon na hry a jiné, určitě tady nedám cenu 3,000,-
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když ti stačí aby se ti lidi dovolali, ber lumii..
Jinak, ještě by jsem se chtěl zeptat. Menší Interní pamět nějak zpomaluje výkon nebo tak něco?
Máte ji někdo osobně? Já furt přemejšlím jestli 535 nebo počkat chvíli na 532. Komponenty maj celkem stejné, jen nemám rád ty 5" krávy co se sotva vejdou do kapsy. Jinak za ty peníze se mi ty lumie zdají velmi slušné a ta navigace mne láká. Je použitelná v autě?
Tak jste mě přemluvily, početl jsem si něco o tý lumii a musím říct že mě to přesvědčilo. Beru Lumii, díky za radu, snad nebudu mít problém se s WP naučit. 

Mam Lumi 520. Je to prvni model, potreboval prorazit na trhu takze je o neco lepsi nez jeho nastupci.
Navigace je naprosto v pohode - jen je potreba stahnout ze store jeste Here+ aby fungovaly hlasove povely. Zrovmna dneska vysla aktualizace map Evropy.
Navigace je naprosto v pohode - jen je potreba stahnout ze store jeste Here+ aby fungovaly hlasove povely. Zrovmna dneska vysla aktualizace map Evropy.
Ještě koukni sem http://www.mobilmania.cz/bleskovky/zenfone-c-jde-do-prodeje-asus-nabidne-slevu-prvnim-zajemcum/sc-4-a-1329715/default.aspx
Jinak Lumii 535 mám doma a mohu doporučit
Jinak Lumii 535 mám doma a mohu doporučit
i5-4570 Haswell,MSI B85-G41,Corsair 4GB,SEASONIC SS-500ET, ASUS GTX950-M,Windows 10
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”