Jak vyhledat balík bez čísla

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Toustík
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Jak vyhledat balík bez čísla

Příspěvekod Toustík » 18 úno 2015 10:29

Dobrý den, mám k vám otázku nad kterou přemýšlím od večera,dnes už to je týden co jsem zaplatil aukci na aukru, balík mě byl poslán v pátek, myslím že z Jindřichova Hradce do Mikulova není tak daleko myslel jsem že balík by mě byt dnes doma ale pravda je opačná nic nedošlo :-( když jsem psal pánovi tak mě sdělil že to bylo posláno českou poštou a číslo nemá u sebe že je mimo domov to chápu,ale mám otázku? je nějaká možnost jak se dozvědět více informaci o balíku ? když nemám číslo balíku ? nebo mám smůlu a čekat dal ? Děkuji Marek Dudáš.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Jak vyhledat balík bez čísla

Příspěvekod guest » 18 úno 2015 11:14

Bez čísla to dohledat nelze, ale nepodléhej panice :-) Ona ta česká pošta také není žádný rychlík a ti odesilatelé také často lžou. On to má klidně na stole, ale řekne že už to odeslal a pak to svádí na pomalou poštu.
Další možnost je na poštu zavolat, zda tam pro tebe balík není. Takto jsem jednou také z Aukra čekal 3 týdny na kameru a odesilatel mne ujišťoval, že ji opravdu odeslal. Tak jsem šel na poštu a po půl hodině dohadování ji tam našli v regálu.

Také se podívej na recenze toho prodejce, zda není nějaký podvodník.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”