Vir v počítači, jak jej odstraním? Vyřešeno
Vir v počítači, jak jej odstraním?
dobry den uspesne se mi podarilo stahnout vir do pocitace a furt tady vyskakuje ze byl nalezen virus a ze se presouva do truhly jak ho muzu smazat nebo tak neco?
Naposledy upravil(a) Clorky dne 29 bře 2015 18:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Co je to za název "VIR"? Přečti si pravidla fóra!
Důvod: Co je to za název "VIR"? Přečti si pravidla fóra!
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vir v počítači, jak jej odstraním?
Ahoj, křišťálové koule se bohužel rozbili, tak nám musíš napsat, co za vir to je a nejlépe uděláš, když vložíš do sekce HiJackThis log z programu HiJackThis(NÁVOD), kde se tě ujme security team a s tímto problémem ti poradí 

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
jak poznam co je to za vir
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Také záleží na tom, co máš za antivir, ale většinou to ukazuje, co za vir to je, kde je uložen, jaký je název ...
Jinak udělej to s tím HiJackThis, aby ti mohla být poskytnuta lepší pomoc.
Jinak udělej to s tím HiJackThis, aby ti mohla být poskytnuta lepší pomoc.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
Re: Vir v počítači, jak jej odstraním? Vyřešeno
uz mi to nic nehlasi
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”