Dobrý deň.. Dal by sa urobiť downgrade u nootebooku Hp Pavilion G6 2350SC...
Downgrade je z Win 8.1 na 7 (mám už doma)
Nepáči sa mi ta 8 a trošku nekompatibilná..
Ďakujem za názory :)
Jak na HP Pavilion G6 2350SC provést downgrade W8.1 -> W7?
Jak na HP Pavilion G6 2350SC provést downgrade W8.1 -> W7?
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 07 dub 2015 18:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Downgrade
Co bylo na notebooku původně?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Zkontroluj na webu ovladače, pokud tam byly nativně W8(.1), tak to možná nebude ono...
Downgrade je možný u verzí ultimate, ty se ale běžně neprodávají předinstalované na noteboocích. Pokud ti vadí vzhled, nebo metro, které je uzpůsobeno na dotykové ovládání, tak ho můžeš vypnout a nabídku start doinstalovat.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Re: Jak na HP Pavilion G6 2350SC provést downgrade W8.1 -> W
Verze Ultimate neexistuje, pouze Core, Pro a Enterprise.
Downgrade je mozny u verze Professional a Enterprise, kdy je v ramci licence mozno legalne pouzivat nizsi verze (kde uzivatel vezme klic a instalacni medium je jeho problem).
Mnohem jednodussi je ale nechat tam 8.1 a doinstalovat Classic Shell. Tim se vyresi naprosta vetsina problemu, proc bezny uzivatel chce sedmicky.
Downgrade je mozny u verze Professional a Enterprise, kdy je v ramci licence mozno legalne pouzivat nizsi verze (kde uzivatel vezme klic a instalacni medium je jeho problem).
Mnohem jednodussi je ale nechat tam 8.1 a doinstalovat Classic Shell. Tim se vyresi naprosta vetsina problemu, proc bezny uzivatel chce sedmicky.
Neviem či to je Enterprise alebo Pro.. ako to zistím ?
U normalnich notebooku v ksefte je obvykle verze Core, ktera downgrade neumoznuje.
Když klikneš pravým tlačítkem na počítač a dáš Vlastnosti, měla by tam být verze systému uvedena

Tak to bude pravděpodobně verze Core, jak již psal petr22, u verzí Pro, Enterprise, nebo Embedded industry je to napsáno v části "Vydanie systému Windows"

Je to urcite Core.
Kdyby to byla Enterpise verze, tak je na domacim pocitaci zcela urcite piratska.
Kdyby to byla Enterpise verze, tak je na domacim pocitaci zcela urcite piratska.
Už mám.. Ďakujem za odpovede..
Ale ešte jednu otázku by som mal, mám tlačitka na zvuk (+-) a jas... Proste keď som si ubral tak mi ukázalo také okienko kde to ubralo... Je na to nejaká appka alebo to robil windows.. ?
Ale ešte jednu otázku by som mal, mám tlačitka na zvuk (+-) a jas... Proste keď som si ubral tak mi ukázalo také okienko kde to ubralo... Je na to nejaká appka alebo to robil windows.. ?

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5044
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 14:14
-
-
- 4
- 3667
-
od petr22