Ahoj, nevim kam jinam to psát, tak to píšu zde, doufám, že to neva. Dostal se mi do ruky notebook, který v pohodě zapnete ale poté nastává problém. Žádný program nejde spustit, pokud ho spustíte tak vyskočí stahovací okno od exploreru, že co s tim chcete dělat, kliknu na spustit a načte se to samý znova. Systém vůbec nereaguje, zkoušel jsem například dat ccleaner na usb a dát do pc, zase nereaguje. Prosím o rady děkuji. Jedná se o Acer notas :)
dodávám odkaz na obrázek: https://lh6.googleusercontent.com/-cjiX ... C_0044.jpg
Problém s PC - nic se nenačte
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s PC - nic se nenačte
Dobrý den!
Máte k dispozici jiný počítač a DVD/CD?
Pokud ano, mohli by jsme se pokusit vytvořit bootovací DVD/CD s Kaspersky Rescue Disk, který by snad mohl pomoci.
Jerabina
Máte k dispozici jiný počítač a DVD/CD?
Pokud ano, mohli by jsme se pokusit vytvořit bootovací DVD/CD s Kaspersky Rescue Disk, který by snad mohl pomoci.
Jerabina
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s PC - nic se nenačte
Přečti si pravidla tohoto fóra. Proč jsi to vložil do HiJackThis. Přesouvám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3384
-
od lukas222