Toshiba C55
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Toshiba C55
Dobrý den, mám notebook od Toshiby praštil jsem do notebooku a už nefunfuje windows, ale je to tím že mi nebootuje DVD ani USB nechápu co s tím je je tam prý nějakej BU dělal jsem to podle videa a nic HDD recovery nefunguje je tam nějaká chyba a já už nevím jak :'(
Přeji pěkný den
Re: Toshiba C55
Ahoj.Zvláštní dotaz.
Jak jsi do něho praštil?Co je to "BU"?
Funguje displej notebooku?
Uvnitř notebooku bude pravděpodobně něco rozpojené nebo zlomené podle té rány.
Jak jsi do něho praštil?Co je to "BU"?
Funguje displej notebooku?
Uvnitř notebooku bude pravděpodobně něco rozpojené nebo zlomené podle té rány.
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Prastil jsem do něj pěstí do oblasti touchpadu,myslím si že nárazem se jen přemazaly data v HDD,BU=BUG
Ano display funguje,myslím že notebook je v pořádku ale co jsem četl a bádal zjistil jsem že je nějaká chyba v Secure Boot ale nevím no protože jsem to zkoušel a nic a pokud Dávám instalaci z flashky (Bootuje) napíše Checking media a pak už nic black screen ale u boot z DVD nenapíše nic jenom black screen dřív mi psal No bootable device ale teď už ne nevím no :(
Ano display funguje,myslím že notebook je v pořádku ale co jsem četl a bádal zjistil jsem že je nějaká chyba v Secure Boot ale nevím no protože jsem to zkoušel a nic a pokud Dávám instalaci z flashky (Bootuje) napíše Checking media a pak už nic black screen ale u boot z DVD nenapíše nic jenom black screen dřív mi psal No bootable device ale teď už ne nevím no :(
Přeji pěkný den
No.Rozebral bych notebook a zkontroloval všechny spoje hlavně u Hdd,pak jestli sedí RAM moduly atd.Případně disk vyndat a vyzkoušet v jiném PC.
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
to už jsem dělal všechno jsem zkontroloval a HDD funguje ale mě by zajímalo proč ten notebook nebootuje
Přeji pěkný den
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:12, celkem upraveno 1 x.
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkosen znamena co? Jen pripojen nebo i spusten test?
Co hlasi Crystal Disk Info a co hlasi program od vyrobce?
HDD v zapnutem stavu obvykle neprezije naraz, zvlast kdyz trisknes primo do nej (tam co je touchpad je obvykle pobliz i HDD).
Co hlasi Crystal Disk Info a co hlasi program od vyrobce?
HDD v zapnutem stavu obvykle neprezije naraz, zvlast kdyz trisknes primo do nej (tam co je touchpad je obvykle pobliz i HDD).
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsi se dostat do BIOSu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
ano Bios funguje jak já všechno ale ted se mi pořád chce obnovit system ale mám v pc flash disk s Windows 8 ale píše něco kod chyby: 0xc00000 myslím no a dál to nejde
Přeji pěkný den
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav: