teplota CPU

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

grappik
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

teplota CPU

Příspěvekod grappik » 18 kvě 2015 16:18

Dobry den. Muj notas: Asus X53S series,i3-2310M,2.1GHz. Prosim vas, notas se mi pri hrani her jako WOT,WOW zniceho nic vypina a je docela rozpalenej. Dnes jsem vycistil vetracek,ten se sice ztisil,ale pri klidovem stavu,nebo ted kdyz sem pisu je teplota CPU 74 stupnu. Je to normalni? Me se to zda jako docela vysoka teplota.Poradite co s tim? Krom noveho notasu :) Dekuju

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2015 16:29) ---

Jeste jsem si stahl monitoring cpu, a momentalne vyuzivam asi cpu asi na 40% a teplota je porad na 74stupnich

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2015 16:41) ---

Po par minutach hrani Wot je teplota 86st :(

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: teplota CPU

Příspěvekod Pic » 18 kvě 2015 18:23

Většina ntb má často uvedené problémy s přehříváním především při hraní her a to i když prodejce inzeruje ntb jako herní. Vše co s tím můžeš udělat je vyčistit jej od prachu a to je asi vše. Prostě notebooky mají problém s chlazením i díky jejich konstrukci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

grappik
nováček
Stav:

Příspěvekod grappik » 19 kvě 2015 18:41

No,abych pravdu rekl,cekal jsem nejakou lepsi radu. Ale mozna ted poradim nekomu,kdo ma podobny problem. Pokavad jste aspon trochu manualne zrucny,a uz mate po zaruce vaseho PC, tak to udelejte jako ja. Znovu jsem notas rozebral,tentokrat dukladneji. Chlazeni jsem sudal ze zakl.desk.,to jsem vycistil tak,ze je jak nove,ne jen omest a vysat prach jako predtim. Ocistil jsem chip grafiky i cpu od pasty na odvod tepla. Koupil jsem novou a znovu ji naaplikoval. Nakonec jsem vse zase slozil. Dulezite je nezapomenout vse zapojit,aby jste ho nemuseli znova rozebirat jako ja,ten milion sroubku je fakt des :D A nyni: Teplota v klidu(prave ted) 46st, a pri hrani neprekroci 80st,a to se vetracek ani nezapoti :) Snad to tak vydrzi.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 19 kvě 2015 19:03

Proč jsi tedy položil tento dotaz, když jsi již věděl, že jiná rada nepřijde. Nemůžu radit běžnému uživateli ntb, aby jej rozebral a vše pečlivě vyčistil od prachu atd. Co myslíš, že by odpověděl? Jakou radu jsi tedy čekal? Podle mne žádnou, jen jsi se chtěl pochlubit, jak jsi šikovný, ale to každý uživatel není. To jen k tomu

No,abych pravdu rekl,cekal jsem nejakou lepsi radu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Teplota M2 SSD
    od Rewqa » 31 pro 2024 20:04 » v Vše ostatní (hw)
    9
    3779
    od Rewqa Zobrazit poslední příspěvek
    01 led 2025 15:14
  • Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
    od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem
    3
    1885
    od SGvagon Zobrazit poslední příspěvek
    09 lis 2024 22:09

Zpět na “Problémy s hardwarem”