Switch z DSL routeru
Switch z DSL routeru
Poradí někdo jak udělat ze starého routeru switch ? Jedná se o D-Link DSL-684t... Co se týče sítí mé znalosti konči přístupem k webadminu.
Re: Switch z DSL routeru
dobře switch z něho neuděláš . . .
můžeš ho jenom nastavit tak aby bridgoval.
ale upřímě nikdy jsem DSL routry od O2 neměl v lásce, jednou sem dostal do ruky nějaký který na mě mluvil německy a nešlo s ním nic udělat protože čekal na linku od O2.
nicméně k tvému problému, google mi prozradil tohle http://www.o2.cz/_pub/c7/dd/1b/114280_1 ... ual_cz.pdf, a následné hledání mě přivedlo na stranu 35. Budu věřit že se do něho dokážeš dostat, pokud ne, máš manuál a google, pokud ani tak ne tak to bude s tebou na hodně dlouho a osobně bych to viděl na nějaký TW, nebo to dones na pobočku tvého poskytovatele internetu nevím jak u vás, ale my to děláme na pobočce zadara a na počkání. a možná bych přemýšlel i otom že než začneš resetoval bych ho do tovaru.
můžeš ho jenom nastavit tak aby bridgoval.
ale upřímě nikdy jsem DSL routry od O2 neměl v lásce, jednou sem dostal do ruky nějaký který na mě mluvil německy a nešlo s ním nic udělat protože čekal na linku od O2.
nicméně k tvému problému, google mi prozradil tohle http://www.o2.cz/_pub/c7/dd/1b/114280_1 ... ual_cz.pdf, a následné hledání mě přivedlo na stranu 35. Budu věřit že se do něho dokážeš dostat, pokud ne, máš manuál a google, pokud ani tak ne tak to bude s tebou na hodně dlouho a osobně bych to viděl na nějaký TW, nebo to dones na pobočku tvého poskytovatele internetu nevím jak u vás, ale my to děláme na pobočce zadara a na počkání. a možná bych přemýšlel i otom že než začneš resetoval bych ho do tovaru.
Tak tovární nastavení tam mám.... v poho se na nej dostanu pres adresu 192.168.1.1... Ted bych potreboval aby v portu 1 byl pripojenej ethernet 1 od routru Comtrend a do portu 2 a 3 dva počítače ( nemůžu je právě připojit přímo ) Pokud to nejde tak to nejde... budou PC pripojene pres WiFi no...
Počkej. Nějak sem nezachytil zda jsi ho nastavil na bridge mod....
-
- Pohlaví:
Stačí prohledat články na fóru a nemusíš číst kvazirady nýmandů: viewtopic.php?p=979776#p979776
No tak se ti omlouvam mattx že sem tě zasypal kvazirady, protože jsem obyčejný nýmand.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3134
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 15:10
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9499
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
10 pro 2024 17:05
-
-
- 7
- 4047
-
od buchtik