Preinštalovanie Windowsu a zachovanie dát..
Preinštalovanie Windowsu a zachovanie dát..
Dobrý den prajem,mám rezervovaný Windows 10 a hned jak výde tak si ho chcem nainštalovať,ale mám v PC dosť vecí a hier ktoré sa mi budu tažko stahovať odznova tak by som sa chcel spýtať či by sa nejako nedali tie niektore hry a tak nejak zanechať v PC po preinštalovaní na WIndows 10..jediné čo viem že si to možem dať na USB ale inak neviem ako sa to dá a či sa to vlastne dá..
Re: Preinštalovanie Windowsu a zachovanie dát..
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 19:54, celkem upraveno 1 x.
Aha,lebo ja mám zabugovaný WIndows 8.1 a potrebumem preinštalovať takže ked upgradujem na WIndows 10 tak sa mi to asi neopraví že ?
[deleted]
Já mám zkušenosti z WIN XP a WIN 7, že opravná instalace dost často nepomohla opravit poškozené WIN. Takže doporučuji format C a instalaci do čistého.
- janekdeeste
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Příště stačí rozdělit disk na dva oddíly, jeden na systém a druhý na data. To vyřeší všechny trable se zálohou. Pokud se něco stane se systémem, všechny data zůstanou a zformátuješ jen oddíl s OS. Nebo nejlepší řešení si pořídit dva disky.
Co se týká zálohy, tak nevím, jak by to pak bylo s novým OS, můžeš tam mít bordel a třeba i viry. Udělal bych nový čistý OS.
Co se týká zálohy, tak nevím, jak by to pak bylo s novým OS, můžeš tam mít bordel a třeba i viry. Udělal bych nový čistý OS.
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6
Aha,takže malo by to opraviť systém a systemove chyby a tie bugy.. ďakujem za rady :)
Holt když se to nepovede, tak pak do čistého.
Mám zkušenost, že před lety na ntb jsem nainstalovat WIN98 během 120 minut 3x za sebou, a pokaždé byl výsledek jiný. To Billovo STEP BY STEP, nějak nezafungovalo....
Mám zkušenost, že před lety na ntb jsem nainstalovat WIN98 během 120 minut 3x za sebou, a pokaždé byl výsledek jiný. To Billovo STEP BY STEP, nějak nezafungovalo....
No ale ja mám Windows zabudovaný v PC ja som ho už tak kupoval takže sa asi nebude dať preinštalovať,jedine si budem museť kupiť nový windows na CD že ?
[deleted]
- filantan5544
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
win 10 Si nestahuj protože se dají hackermy dost dobře zneužít. Mají totiž funkci že microsoft ví o každem tvém klepnutí do klávesnica a kliknutí myší bohužel je to i u Win 8.1 . kámoš si koupil win 8.1 a nastahoval si asi 2 hry a cracknul si je a do týdne u nej byli policajti :( já mam win 7 a to je proste nej win 

:::::::::.....Mojí Gramatiku Nekomentovat Vím Že dělám chybi ale není to moje vina je to tím že jsem disgrafik
.....:::::::::

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A ted tu o karkulce...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”