ftp - sweb

...

Moderátor: Mods_senior

frkotou
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

ftp - sweb

Příspěvekod frkotou » 27 čer 2015 15:27

Dobrý den, moje ip kamera D-link DSC-932l se nemůže připojit k ftp na sweb od seznamu. Jméno i heslo mám napsané dobře, ale kamera píše Invalid FTP server address. Dělá to od včerejška Router mám tp-link tl wr841n. Také se chci zeptat, proč se nemůže nikdo z venčí připojit na tu ip kameru. Změnili jsme podkytovatele a koupili jsmenový router, protože ten starý byl na pevnou linku a tam vše fungovalo. Kameru jsem přidal přes port forwarding a mohlo se na ní připojit odkud koliv, ale když teď do toho nového routru do port forwardingu také zadám údaje, tak to nefunguje.

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: ftp - sweb

Příspěvekod faraon » 27 čer 2015 16:04

Jestli ta kamera odesílala na ftp moc často, tak tě mohl server vyhodnotit jako spammera a teď jsi na blacklistu. Napiš adminovi.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

frkotou
nováček
Stav:

Re: ftp - sweb

Příspěvekod frkotou » 27 čer 2015 16:06

Ok už jsem napsal do nápovědy. A ještě se chci zeptat, proč se na ni teď nejde připojit na mydlink, už jsem ji několikrát resetoval a instaloval znovu a prostě nejde.

--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Čer 2015 17:19) ---

Tak to bylo tím, že jsem tam nastavil statickou ip. Takže nechávám DHCP, ale ještě potřebuji vyřešit ten přístup odkud koliv. Není to třeba tím, že nemáme veřejnou ip? Jinak ip je
80.95.xxx.xxx

Zpět na “Vše ostatní (inet)”