PC-HELP - update na phpbb 3.1
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:45, celkem upraveno 5 x.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC-HELP - update na phpbb 3.1
Mi se to "maže" po rozkliknutí (Opera), ale jde to tak, že klikneš v notifikacích na "Zobrazit vše" a pak na "Označit všechny notifikace jako přečtené".
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:45, celkem upraveno 5 x.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Doporučuji z HomePage kliknout na Notifikace a najet myší do pravé části tohoto okna, zobrazí se ikona fajkfy, kliknout na ni. Tím potvrdíš, že jsi notifikaci viděl a již nemusí dál "svítit jako nepřečtená". Tzn. není potřeba ji rozklikávat do detailu, pouze potvrdit...
-
- Pohlaví:
Ahoj,
nezobrazují se mi aktuální články na pravé straně. To je nová vlastnost, nebo to bude jako dřív?
nezobrazují se mi aktuální články na pravé straně. To je nová vlastnost, nebo to bude jako dřív?
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevíte, proč se mi v Menu nerozsvítí červeně sekce "Vaše příspěvky" jako u ostatních, pokud je v nich nějaký nový příspěvek? Nebo to tak má být nebo to je nedodělané? Přitom nových příspěvků tam je nespočet a už mi to dělá od začatku.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Pohlaví:
Michael850 píše:Nevíte, proč se mi v Menu nerozsvítí červeně sekce "Vaše příspěvky" jako u ostatních, pokud je v nich nějaký nový příspěvek? Nebo to tak má být nebo to je nedodělané? Přitom nových příspěvků tam je nespočet a už mi to dělá od začatku.
Potvrzuji - dělá mi to taky.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ITCrowd píše:Ahoj,
Ano, to je správně. Nad upoutávkami na články se musím ještě zamyslet a dodělat to, odhaduji že ještě nějaký ten týden bez toho budeme, pak se uvidí - možná budeme upoutávat jiným způsobem...
Michael850 píše:Nevíte, proč se mi v Menu nerozsvítí červeně sekce "Vaše příspěvky" jako u ostatních, pokud je v nich nějaký nový příspěvek? Nebo to tak má být nebo to je nedodělané? Přitom nových příspěvků tam je nespočet a už mi to dělá od začatku.
Ne, nejedná se o nic nedodělaného. Zřejmě se to takto má standardně chovat, dodatečně to zjistím u podpory phpbb.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
No já jen, že mi to příjde takové zvláštní - u něčeho to jde a u něčeho zas ne a zrovna u toho nejpraktičtějšího to nejde. Když si třeba prohlížíš forum a chceš se podívat, jestli někdo na něco nezareagoval v tématech, kde jsi třeba něco vysvětloval, tak kdyby sis mohl otevřít jen to Menu a rovnou bys viděl, jestli se něco událo nebo ne, tak by tato maličkost zase mohla trochu zjednodušit práci s forem, že by sis to nemusel celé rozklikávat, jestli rozumíš jak to myslím
.

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stejne bylo receno, ze MENU jako celek asi nakonec nebude
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Michael850 píše:No já jen, že mi to příjde takové zvláštní - u něčeho to jde a u něčeho zas ne a zrovna u toho nejpraktičtějšího to nejde. Když si třeba prohlížíš forum a chceš se podívat, jestli někdo na něco nezareagoval v tématech, kde jsi třeba něco vysvětloval, tak kdyby sis mohl otevřít jen to Menu a rovnou bys viděl, jestli se něco událo nebo ne, tak by tato maličkost zase mohla trochu zjednodušit práci s forem, že by sis to nemusel celé rozklikávat, jestli rozumíš jak to myslím.
Ještě jednou jsem se na to díval a v Menu se jedná pouze o barvu ikonek...to, že je červená, vůbec nic neznamená. Neznamená to, že jsi nové příspěvky ještě nečetl...je to jen obrázek, typ ikony... V tomto případě mi to dává smysl a není zde nic, co by bylo nelogické. "Vaše příspěvky" má jen jinou ikonku než "Nové příspěvky"....ale i tak díky za info.
P.s. sledování toho, jestli někdo reagoval na tvoji odpověď lze sledovat pomocí "Profil: Nastavení >> Odesílání příspěvků >> Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď: Ano"
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
OK, tak to je v tom případě v pořádku. Díky za objasnění.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1895
-
od Shokata88
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 09:34
-
- 5
- 2789
-
od majkl00
26 pro 2024 14:06
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10928
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3213
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3888
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-