Natáhni si pod kobercem kabel. Pokud je to desktop PC, tak je to nejrozumnější řešení.
Jinak pokud to chceš řešit wifi, tak samozřejmě kup jakýkoliv router s wifi a zapoj ho k modemu
http://www.czc.cz/asus-rt-n12lx/100589/produkt
Instalace windowsu. Vyřešeno
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace windowsu.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Takže si ho dám na pc připojím žlutý kabel a napojím se na wifi. Jinak díky a nevíte proč mi wifi u Windows 8.1 stahuje pomalu dříve na sedmičkách to bylo lepší.
DIG THIS ANYWAY
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nechápu jak to myslíš s tím napojením.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Položím router ke mě na stůl dám do něj ten kabel a pak do pc ne?
DIG THIS ANYWAY
ne, máš dvě možnosti:
1) Natáhneš UTP kabel mezi PC a tím modemem.
nebo
2) Koupíš nějaký Wi-Fi router, ten spojíš UTP kabelem s modemem. PC pak připojíš pomocí Wi-Fi adaptéru.
1) Natáhneš UTP kabel mezi PC a tím modemem.
nebo
2) Koupíš nějaký Wi-Fi router, ten spojíš UTP kabelem s modemem. PC pak připojíš pomocí Wi-Fi adaptéru.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Natáhnul jsem pomocí 30m kabelu. A je to ale, v csgo mám 30-74 ping nevíte co je stím? I na win 7 na wifi jsem měl méňe.
DIG THIS ANYWAY
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na co proboha 30m kabel? To bydlíš ve skladištní hale? Nejsem úplně expert, ale ten ping by mohla způsobovat právě délka kabelu.
What the fu..? Takže já jak blbec jsem to natahoval zbytečně jo? Ale jak to může způsobovat délka kabelu. Jinak délka je taková protože jsem to propojil za nábytek a aby se to nepletlo pod nohy. Jinak u dveří je to trochu promáčklé vadí? Tohle jsem kupoval https://www.mironet.cz/premiumcord-utp- ... +dp132613/
DIG THIS ANYWAY
Nejmíň jsem měl. 29-30. JInak jsem se připojil na jiný deatmatch a tam to bylo. Ale jinak jsem si to měřil a ping jsem měl malý.
DIG THIS ANYWAY
Teď jsem měl na csgo ping 15 a drželo se to. Tak je možné že je to serverama. Jinak mám celkém rychlý internet.
UPC 120mb download a upload 12.
UPC 120mb download a upload 12.
DIG THIS ANYWAY
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sice mi to přijde jako nepředstavitelná délka kabelu do bytu, ale budiž.
Neběźí ti na pc nějaké stahování, online přehrávání filmů,... nebo případně někomu dalšímu z rodiny? Vysoký ping může být způsobený vytíženou sítí, délkou toho kabelu (čím delší kabel -> tím větší ztrátovost) nebo dokonce i venkovním počasím. Například sem k nám nevede kabel, ale signál ne přenášen bezdrátově takže s horším počasím se připojení zpomaluje. Také to může být ovlivněné tím, kolik lidí je připojeno a jak moc vytěžují sdílenou linku.
A nebo jak jsi teď napsal, může to být způsobené pomalou odezvou serveru.
Neběźí ti na pc nějaké stahování, online přehrávání filmů,... nebo případně někomu dalšímu z rodiny? Vysoký ping může být způsobený vytíženou sítí, délkou toho kabelu (čím delší kabel -> tím větší ztrátovost) nebo dokonce i venkovním počasím. Například sem k nám nevede kabel, ale signál ne přenášen bezdrátově takže s horším počasím se připojení zpomaluje. Také to může být ovlivněné tím, kolik lidí je připojeno a jak moc vytěžují sdílenou linku.
A nebo jak jsi teď napsal, může to být způsobené pomalou odezvou serveru.
Ale nevím. Ale měl jsem ted 75 až, i 30. Ale hraju a nevadí mi ten ping já nic nepoznám. Jinak žádné stahováni. Ale vadí že mám u dveří ten kabel promáčklý trochu? Jinak mám ho vyměnit za jiný kabel? 25 metrů nebo něco? Myslím v mironetu.
DIG THIS ANYWAY
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1816
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek