Win+E funguje úplně stejně jako na starších systémech. (Pokud myslíš to, že se ti zobrazí Rychlý přístup, tak to se dá nastavit)
Jinak mě vadí, že naprosto zmizela informace o tom, že je uživatel přihlášený (tzn. zamknutí účtu) nebo není.
Pak se zmenšili ikony na Hlavním panelu. (zkoušel jsem různé triky registrů, zatím jsem nenašel způsob, jak je zvětšit, když nepočítám DPI scaling)
Pak je tady ta nemožnost vypnout aktualizace (o tom jestli je to mínus, těžko říct)
Jinak se startem jsem docela spokojený, "metro" aplikace jsou vcelku příjemné. Veškeré animace/zvuky OS vesměs fajn. S ovladači jsem problém neměl (ATI grafika, vyšli nové speciálně pro W10 a DirectůX 12)
Co nepoužívám jednoduše skryji (nastavit období klidu pro notifikace, vyhledávací lištu ap.)
Celkový dojem překvapivě dobrý, na plynulost, rychlost, stabilitu si nemůžu stěžovat.
Windows 10 vaše poznatky a nazory na systém
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 10 vaše poznatky a nazory na systém
Já mám informace o přihlášení ve Start menu nahoře stabilně.
NTB Toshiba Satellite C850, Windows 8.1
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím při přihlašování. Nikde žádná zmínka, zda-li je uživatel přihlášený nebo ne.
Zdar mám ho také. Jinak mám Via hd a nepodporuje je to win 10. Ani drivery jsem nenašel musel jsem to dát na win 8.1. Nevíte co stím. Nebo vydají via hd drivery?
DIG THIS ANYWAY
Poradíte mi teda jak skryjete Aktualizace ve Windows 10 ? !!!
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Normální cesta, jak vypnout aktualizace pro Windows 10 není.
Nicméně můžeš vyzkoušet zastavit a vypnout službu Windows Update, mělo by to zapříčinit, že aktualizace se nestáhnou.
Nicméně můžeš vyzkoušet zastavit a vypnout službu Windows Update, mělo by to zapříčinit, že aktualizace se nestáhnou.
Jamik1 píše:Poradíte mi teda jak skryjete Aktualizace ve Windows 10 ? !!!
Nijak. Uživatel je debil který tomu nerozumí, a ani nemá rozumět, jedině Micro$oft ví kdy a co je potřeba s počítačem dělat.
(Tohle mi říkají lidé kteří musí Windows používat, nebo nedejtuxi spravovat.)
Osobně jsem už před lety přestal používat vadný systém který mě považuje za debila a přešel na Linux.
P.S. Upraveno pro lepší srozumitelnost. A i tady na fóru je často vidět že ohledně toho uživatele má M$ pravdu

Naposledy upravil(a) faraon dne 05 srp 2015 09:10, celkem upraveno 1 x.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Příje mi, že uživatelé linuxu jsou v licenčních podmínkách zavázáni k boji s Windows. Velmi často při problému s Win se objeví někdo, kdo bude hlásat cestu linuxu, zato jsem skoro nikdy nenarazil na někoho, kdo by tě přemlouval k Win. Neberte mě špatně, neříkám, že linux je špatný OS nebo že WIN je lepší, ale kdyby byl linux takové terno, dávno by měl víc než ty 3-5% podílu trhu... Jediné, k čemu tyto řeči mohou vést je následný flame (podobný červená X zelená, konzole X PC,...), který nikam nevede a rádi bychom se mu tu vyhli
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zničil mi grafiku GTX 460, po neúspešnom nainštalovaní ich ovládača na grafiku. Stalo sa to v builde 1024. Na Nvidia fóre som našiel ľudí ktorým zničil presne tu istú grafiku alebo inú.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A nemyslis, ze to je spis chyba ovladacu, nez OS? I tak se mi nechce verit, ze to zpusobilo zrovna toto
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ovládaču ktorý mi nainštaloval Windows Update... Na Nvidia fóre je nás viac, ktorý máme rovnaký problém.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3633
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 11:58
-
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3645
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1392