Ahoj mám takový problém.Nedávno jsem odinstaloval hru(League of Legends).Jenže.Asi se neodinstalovala správně.Zůstal zástupce v Ovládacích panelech.Všechny složky v ProgramFiles i v AppData ohledne Riot Games nebo League of Legends sem vymazal a hra stále nejde odinstalovat.Nebyl by to takový problém.Ale hru sem se znovu pokoušel nainstalovat,jenže to nejde.Když jí chci nainstalovat,tak mi to píše:"Je již nainstalována verze tohoto produktu.Instalaci této verze nelze dokončit.Chcete-li znovu nakonfigurovat nebo odebrat existující verzi produktu,použijte ovládací panel Přidat nebo odebrat programy." Jenže to nefunguje.
Prosím o radu,jestli nevíte co s tím.
LoL mi nejde korektně odinstalovat
- Køstlivec
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s hrou
Stalo se mi to taky, když jsem tu hroznou hru chtěl po 10ti minutách hraní odinstalovat nešlo to, ale šlo to vymazat přes CCleaner.
Re: Problém s hrou
Køstlivec píše:Stalo se mi to taky, když jsem tu hroznou hru chtěl po 10ti minutách hraní odinstalovat nešlo to, ale šlo to vymazat přes CCleaner.
Jenže mne to nejde ani přes CCleaner odstranit :/
- Køstlivec
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: LoL mi nejde korektně odinstalovat
Odinstalovat možná ne ale když vymažeš záznam a vyčistíš registry, tak by to mělo fungovat.
Re: LoL mi nejde korektně odinstalovat
Køstlivec píše:Odinstalovat možná ne ale když vymažeš záznam a vyčistíš registry, tak by to mělo fungovat.
Také nefungovalo :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1950
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek