Zdravím všechny počítačové mágy
Zakoupil jsem si nový notebook ASUS s WIN8 64bit a když jsem si chtěl jít stáhnout nějakej ten filmík na tracker tak jsem z hrůzou zjistil že mi to nejede. Firefox mi zahlásí server nenalezen stejně tak jako chrome a explorer. Při tom vše mnou využívané stránky fungují. Zkoušel jsem různý blbosti jako vypnout firewall ale nepomohlo. Jestli má někdo nějaký nápad jak se zbavit této nepříjemnosti budu rád.
tracker.cztorrent - server nenalezen
Re: tracker.cztorrent - server nenalezen
Reseni je jedine - pockat at ten problem vyresi (viz oznameni na FB).
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Celkem by mě zajímalo jak to vynahradí těm co to mají zaplacené? 

Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
Asi sleduji jiný facebook, protože tady nevidím že mají nějaký problém
Vynahradi? Zacnou zase vybirat prispevky na novy hardware - za poslednich par let to uz udelali vickrat, je to jediny server kde jim odchazi hardware kompletne nekolikrat rocne.
Pokud nevidis ze maji problem, tak nevidis tuto zpravu:
Odešel HW...hned dnes byl objednán nový, zítra se to začne dávat dohromady, pak dojde k obnově dat ze zálohy a když půjde vše dle plánu, nejpozději o víkendu by měl být CZT opět v provozu. Prosím o trpělivost, na všem se usilovně pracuje. _________________ Administrátor CZTorrent
Co se mi na tom ale strasne libi ta panika jak lidi nevydrzi den bez toho, aby mohli piratit filmy
Pokud nevidis ze maji problem, tak nevidis tuto zpravu:
Odešel HW...hned dnes byl objednán nový, zítra se to začne dávat dohromady, pak dojde k obnově dat ze zálohy a když půjde vše dle plánu, nejpozději o víkendu by měl být CZT opět v provozu. Prosím o trpělivost, na všem se usilovně pracuje. _________________ Administrátor CZTorrent
Co se mi na tom ale strasne libi ta panika jak lidi nevydrzi den bez toho, aby mohli piratit filmy

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1552
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 21:32