PC je pomalejší a seká se

...

Moderátor: Mods_senior

stalkerman
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

PC je pomalejší a seká se

Příspěvekod stalkerman » 19 zář 2015 16:07

Dobrý den
poslední dobou mám velký problém,mé PC se začalo strašně sekat a je hodně zpomalené.Avast mě na to varoval též že mám pomalejší PC a našel mi dokonce problémy.Dle avastu mám 1.56 GB nepotřebných souborů, 22 nepotřebných programů a 3 systémové chyby.Bohužel když kliknu na optimalizaci tak mi hned vyskočí okénko,že si mám zaplatit nějaký program od avastu,já teď ale nejsem při penězích takže bych potřeboval,zda někdo neznáte program který mi tyto problémy vyřeší a zda je mé PC opravdu pomalé kvůli těmto problémům co vypsal avast,či za tím stojí něco jiného.

Děkuji předem za odpovědi Stalkerman

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: PC je pomalejší a seká se

Příspěvekod Pic » 19 zář 2015 20:48

Zkus vyčistit počítač programem Ccleaner. Ponech jeho nastavení , které je po jeho instalaci. Program je bezpečný, pokud s ním nebudeš experimentovat bez potřebných znalostí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

stalkerman
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod stalkerman » 19 zář 2015 21:58

to jsem udělal žádná změna,pak jsem dal v pokročilých tu poslední možnost Vyčistit volné místo v 50 % se objevila modrá smrt (blue screen)

stalkerman
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod stalkerman » 22 zář 2015 19:48

Použil jsem program defraggler a opět se to v polovině seklo a objevila se modrá smrt,nevíte co by to teda mohlo způsobit?Zdá se že když nějaký program najde chybu,která asi zpomaluje pc,tak mi to hodí bluescreen

Dodatečně přidáno po 3 hodinách 36 minutách 34 vteřinách:
teď mi dokonce začali padat některé programy s tím,že v disku není dostatek místa i přesto,že tam mám 33 GB volného místa,prosím pomocte :(

NiggaLyee
nováček
Stav:

Příspěvekod NiggaLyee » 22 zář 2015 20:06

Mám to stejné a proto planuju úplnej reinstal, pokud máš key od svých win a nebo nelegal tak ti nic nebrání v cestě, za nějakej čas je třeba udělat úplnej reinstal.. win se zahltí a nejede na 100%.
A mimochodem jestli jedes free Avast tak to uz se ti spíš vyplatí stáhnout antivirus od Microsoftu http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... s-download

stalkerman
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod stalkerman » 22 zář 2015 21:11

vím že by to mělo být za nějaký čas,ale je to asi jenom rok co jsem upgradoval windows z XP na 7, to opravdu musím každý rok reinstalovat?

Zpět na “Vše ostatní (sw)”