Moje baterka u ntb už normálně toho měla dost za sebou a normálně jsem ntb používal i když nevydržel bez nabíječky ani 1 minutu. Ne z důvodu vytrvalosti ale z pádu baterky, nevydržela bez nabíječky takové napětí.
Teď se ale s baterkou něco stalo. Hraji random hru a najednoj se mi začne každou sekundu monitor pohasínat a zase rozvícet. A hra seká, tak ji vypnu a slyším jak z baterky jdou zvuky jako když bzučí divná moucha. A vidím v pravém dolním rohu na ikoně baterky jak se každou sekundu zapne a vypne, funguje a nefunguje. Vzhled windowsu se mi kvůli tomu sám mění a proto je výkon rapidně snížen. Bojím se ntb zapnout že by mi baterka úplně odešla a s tím celý ntb. Asus m51kr
Je to baterkou ? Mám tedy koupit novou ? A snad to pojede?
polonefunkční baterka
Re: polonefunkční baterka
Proc tam tu bateri mas, kdyz nevydrzi ani minutu? Vyndej ji a pouzivej notebook bez ni.
Hned uvidis, jestli to je nebo neni baterii.
Hned uvidis, jestli to je nebo neni baterii.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ntb by měl jet i bez baterky, tak ji raději odpoj a kup novou, než se ještě něco v ntb poškodí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ale bez baterky by měl jet ne ? ale je 2008 tak nevím jestli v té době bez baterky fungovaly.
M51kr ASUS
M51kr ASUS
Musi, bez baterky mi funguje i notebook z roku 1993.
ale nevim no, vypadá to jinak jak se zdá ona ta nabíječka se nezapojuje do baterky ale z rohu ntb xD a já myslel že si bere elektřinu pouze z baterky a když není baterka tak ntb nepojede i kdyby byl v nabíječce. ale zkusím bez ní
zkusil jsem a zapl se pouze z části větrák a slyšel probíhat elektřinu ale jinak se nic nezaplo .
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tedy, já ještě neslyšel probíhat elektřinu, spíše jsem ji cítil, když jsem omylem sáhl, kam jsem neměl. Takže problém není jen v baterce, ale možná i ve zdroji, či ntb. Nejprve bych zkusil si půjčit stejný zdroj a zkusit to s ním, zda se ntb rozběhne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

Nevidel jsem notebook, kde by se nabijecka zapojovala do baterky.
"já myslel že si bere elektřinu pouze z baterky a když není baterka tak ntb nepojede i kdyby byl v nabíječce."
Takhle funguje spousta tabletu, navigaci a telefonu.
Asus M51Kr predpokladam ze ma AMD procesor i grafiku - prvnotni pricinu problemu bych hledal hlavne tam.
Skoro bych si troufl tvrdit, ze tu baterku nema cenu kupovat.
"já myslel že si bere elektřinu pouze z baterky a když není baterka tak ntb nepojede i kdyby byl v nabíječce."
Takhle funguje spousta tabletu, navigaci a telefonu.
Asus M51Kr predpokladam ze ma AMD procesor i grafiku - prvnotni pricinu problemu bych hledal hlavne tam.
Skoro bych si troufl tvrdit, ze tu baterku nema cenu kupovat.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejprve bych zkusil si půjčit stejný zdroj a zkusit to s ním, zda se ntb rozběhne. Jak jsem již uvedl, je možná že je vadný.
jó no, ale tenhle ntb už někdo jentak nemá a a nikoho neznám že by ho měl, a obchod nepůjčí ale prodá. Je i možnost navrácení. Mám takové možnosti ale já jako ještě neplnoletý kluk s tím jentak nic neudělám. Zvlášť když z penězma v poslední době to nějak nefachá..
Zpět na “Problémy s hardwarem”