Už jsem doopravdy zoufalý..v posledních cca 14 dnech se potýkám s velmi nepříjemným problémem.
Moje připojení je neskutečně nestabilní. Abych to upřesnil..
Většinou při spuštění PC vše běží jak má, po chvíli vytížení internetu začne ale kolísat, ping je schopný se vyšplhat až k 1600ms, tam zůstane cca 1minutu, poté se to zase ustálí. S těmi vysokými pingy padá download i upload.
Volal sem samozřejmě několikrát na o2, myslím si, že už mě musí mít na černé listině za ten týden

Byl sem 3x přepojen na technickou podporu, kde s tím šaškovali, ale nikdo nic kloudného nevymyslel, jediné co se stalo, že mi snížili download a na základě toho doufali, že se mi ustálý chod internetu. Bohužel ..

Také u mě doma byl technik osobně, vše proměřil - od mého baráku, až k nim. Vše se drželo v normě (okolo 25ms), potom sem zkusil zapnout video na YouTube a po chvíli ping vyskočil na 800ms, koukal na to jak kdyby padl z višně a netušil..
Ještě bych mohl zmínit, že jsem připojen přes ethernet kabel, router je vdsl a internet je veden přes pevnou linku, kde to pán z technické podpory samozřejmě také proměřoval a bylo to "OK very good".
Také už sem vyzkoušel vyměnit router, problém stále přetrvává. Další co sem zkoušel bylo, zda není chyba u mě v PC, tak sem zapojil ethernet kabel do svého ntb, problém byl však stále tentýž...
HELP PROSÍM! Příde mi, že už ani o2 si neví rady, jsem fakt zoufalý..jelikož jsem ve vsi tak nemám moc na výběr z jiných připojení.

Dodatečně přidáno po 1 hodině 1 minutě 23 vteřinách:

+ fw je vypnutý po celou dobu
Dodatečně přidáno po 3 minutách 5 vteřinách:
// dodatek: Na tomto připojení frčím už několik let a bez problémů, 22mbit download, 1,5mbit upload, 25-50ms ping
Dnes? 2-15mbit download, 0,2-1mbit upload, 25-1800ms ping