Reagují na připojení zařízení, HDMI (monitor) jsem zakázal a nastovovat se tam nedá nic.
Problém se zvukem W10
Re: Problém se zvukem W10
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
Windows jsem reinstaloval,hodil drivery a nic. Furt to samé,instalace sluchátek proběhla v pořádku.Tak už netuším,kde může být chyba,maximalně reklamovat,ale měsíc bez PC je dost dlouhá doba...
Nebude lepší si koupit USB sluchátka nebo https://www.alza.cz/axago-ada-15-mini-h ... d=18842881 ??
Nebude lepší si koupit USB sluchátka nebo https://www.alza.cz/axago-ada-15-mini-h ... d=18842881 ??
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A od kdy mají základní desky zvukovky,které mají 24bit a to ještě ve studiové kvalitě?Samozřejmě máš repro dobře zapojené-dráty nepoškozené a v ovladači windows jsi vyzkoušel jestli repro správně hrají.Jako samozřejmost beru,že máš správný ovladač pro tvojí desku a OS.
Z minulých příspěvků se dozvíš vše,novej windows 10 64 bit a drivery. Nevím,já se zvukem nezabývám,znám jednotku a konektory,víc jsem nikdy nepotřeboval.....
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To co jsem četl tak odkazuješ na ovladač k desce a u něho se podívej,kdy byl vydán a o win 10 neměl ani páru tak ti také nemusí fungovat správně.Jako berličku můžeš vyzkoušet jestli pojede-
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High%20Definition%20Audio%20Codecs
Nebo už jsi stahoval ten nejnovější z minulého týdne?Také je možné,že bude třeba čistá instalace ovladače a při jeho odinstalu řádně odinstalovat přechozí verzi.To se nejlépe dělá přes správce zařízení.
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High%20Definition%20Audio%20Codecs
Nebo už jsi stahoval ten nejnovější z minulého týdne?Také je možné,že bude třeba čistá instalace ovladače a při jeho odinstalu řádně odinstalovat přechozí verzi.To se nejlépe dělá přes správce zařízení.
Tak jsem smazal ovladače zvuku,dal ten nový a furt to samé. :( Připomínám,že je tam čistý windows 10 64bit.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkus ten druhý ovladač(co jsem dal odkaz) jestli to aspoň pípne.
Jaký druhý?Já dal ten "nový" co byl odkaz -
Co instaluju windows,tak i bez staženého ovladače má windows ovládat integrovanou ZK hned jak se pustí.
64bits Vista, Windows7, Windows8, Windows8.1, Windows10 Driver only (Executable file) R2.79 2015/6/25 128412k Global
Co instaluju windows,tak i bez staženého ovladače má windows ovládat integrovanou ZK hned jak se pustí.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten odkaz je na ovladač přímo od realteku.A co chceš slyšet?Moc možností není-Hardware-kabeláž-soft no a ty musíš vyloučit co je vadné.
Zkoušel jsem 3 zařízení a všechny jinde fungují,windows je novej,konektory jsou napájené - windows je detekuje a instaluje i ovladač na sluchátka,windows zvuk "vysílá",ale do sluchátek nic nejde.
Takto bych to shrnul,kdyby zařízení nedetekovalo,tak to balím a hned reklamace,ale když všechno jede,všechno rozpozná,ale zvuk nejde,je to divné. Prozatím si koupím asi nějakou tu externí zvukovku,hodí se mi i do notebooku a když pojedu na Vánoce pryč,tak to šoupnu do reklamace.
Díky všem za snahu
Jsem našel starej USB audio a jede to,ale rád bych to měl z desky... ,teď jsem resetnul windows a co koukám,tak ty drivery jsou celkem pošahané. Ukazuje pouze jeden a furt ten samej "Reproduktory" i když v Správce zvuku Realtek HD" zvolím sluchátka a zapojím do 3 konektoru jiné zařízení. Odpojil jsem přední PC panel a restartoval,driver furt nabízí přední panel a nikdy nepřidá více výstupních zařízení - furt jen to jedno na obrázku. Mikrofon to rozezná,ale taky to nic nedělá..
Konektory detekují zařízení,signál tam je,protože tam vždy u zapojení zaslechnu šum,ale ten driver to prostě neumí odeslat. Mám zase čistý W10,zaktualizované drivery.
Věřím tomu,že když to pošlu do reklamace jako komponent (deska) tak odešlou že je funkční..
Konektory detekují zařízení,signál tam je,protože tam vždy u zapojení zaslechnu šum,ale ten driver to prostě neumí odeslat. Mám zase čistý W10,zaktualizované drivery.
Věřím tomu,že když to pošlu do reklamace jako komponent (deska) tak odešlou že je funkční..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2276
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9340
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
- 4
- 4116
-
od petr22