Nahrála jsem si film z telky na DVD-RW a potřebuju ho přetáhnout do pc,ale ani jedna mechanika mi obsah nenačte,mám dvě jednu LG GSA H50L a LG GSA 4167B.Obě DVD otevřou,ale tváří se,jako úplně prázný disk. Os mám WinHome.Běžně používám DVD+RW,kupuju jedině značku Verbatim a nikdy jsem podobný problém neřešila.Vyzkoušela jsem obsah zkopírovat DVDShrinkem,i DVDPlatinem,ale podle obou je mechanika prázdná.
Prosím,poradí mi někdo? Předem díky.
Mechanika nenačte obsah DVD-RW(vyřešeno) Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Mechanika nenačte obsah DVD-RW(vyřešeno) Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Nesrine16 dne 15 led 2008 23:10, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:Třeba jsi médium nezavřela.
Ty jo,fakt že jo....jen jsem to dala znovu do dvdička a uzavřela a obsah se zobrazil....díky moc za radu,to by mě nenapadlo,u +RW nic takového nedělám.
Jen ještě malinkou otázku,když jsem to zkopírovala do pc,tak tam nemám dvě složky,jak to bývá,ale jen jednu
DVD_RTAV a v ní je film v MPEG....no a já nevím,co s tím,asi by to mělo být v avi. Moc tomu totiž nerozumím

Co to je za typ dat na médiu? DVD-Video? Pak je to MPEG2, jestli je tam *.avi, pak asi nějaký DivX, Xvid a podobně. Na DVD-Video pro zkopírování používej DVD Fab Platinum.
Co jsem vždy četl, tak vypalovačky by neměli mít problém s neuzavřenými médii, ale já vždy problémy měl, někdy se mi i kousal PC. Jedině když jsem je zavřel, jsem s nimi mohl pracovat. Přitom taková Plextor CD-RW je luxusní palička co umí téměř vše. Taky jsem tohle nikdy nepochopil. Kdyby byli problémy na čtecích mechanikách nebo stolních přístrojích, tak neřeknu ...
Co jsem vždy četl, tak vypalovačky by neměli mít problém s neuzavřenými médii, ale já vždy problémy měl, někdy se mi i kousal PC. Jedině když jsem je zavřel, jsem s nimi mohl pracovat. Přitom taková Plextor CD-RW je luxusní palička co umí téměř vše. Taky jsem tohle nikdy nepochopil. Kdyby byli problémy na čtecích mechanikách nebo stolních přístrojích, tak neřeknu ...
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Na disku je soubor v MPEG,v Platinu se disk tváří,že je prázdný a ve Srinku mi to vyhazuje chybu. Když jsem to jen z disku zkopírovala,tak to mám zase v MPEG. Je fakt,že s filmy moc neumím,teprve se učím,ale když jsem přes Platinum zkopírovala film,otevřela jsem ho v Nero Vision,sestříhala,převedla na MPEG2 a pak vypálila,toť vše,co jsem se zatím naučila,ale v tomto případě můj postup nějak selhal 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Zkus třeba ISOBuster.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3310
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek