Cau, chtěl jsem si něco objednat a vypadla mi tato možnost. ( zaplacení do 14 dnů a CZC nabizí, až po vánocích) jenže vždy to napíše pladba neproběhla a že to bylo zamítnuto.
Co musím udělat pro to, aby mi tuto možnost povolily nebo jak to funguje ?
CZC kup na jisto. Vyřešeno
CZC kup na jisto. Vyřešeno
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Re: CZC kup na jisto.
Jo to jsem četl a vše splnuji. Bohužel vždy pladba neproběhla. Už jsem to zkošel snad 5x
A potom přijde email
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš zájem o Kup Najisto. Je nám líto, ale tato platební metoda Vám nebyla pro Váš nákup schválena.
Schválení služby Kup Najisto závisí na automatickém vyhodnocení dostupných dat, mezi která patří například bezdlužnost, minimální věk, zaplacená předchozí objednávka s Kup Najisto, atd.
Konkrétní důvody zamítnutí z bezpečnostních důvodů nesdělujeme.
A potom přijde email
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš zájem o Kup Najisto. Je nám líto, ale tato platební metoda Vám nebyla pro Váš nákup schválena.
Schválení služby Kup Najisto závisí na automatickém vyhodnocení dostupných dat, mezi která patří například bezdlužnost, minimální věk, zaplacená předchozí objednávka s Kup Najisto, atd.
Konkrétní důvody zamítnutí z bezpečnostních důvodů nesdělujeme.
Možnost zaplatit až později ale není pro každého. Všechny tři systémy používají software, který prý dokáže identifikovat potenciální nespolehlivé zákazníky. „Jde například o lidi, kteří při nákupu několikrát měnili své údaje. Podezřelá je také vysoká částka objednávky. Sleduje se také třeba zařízení, z něhož člověk nakupuje. „Běžně povolujeme asi 80 až 90 procent plateb,“ upřesňuje Michal Šmída z Twisto.
„Kup Najisto minimalizuje riziko nezaplacení díky dostupným datům o zákaznících a využíváním různých algoritmů, které předpovídají, jak korektně se bude zákazník chovat,“ říká marketingová manažerka Kup Najisto Lenka Šmídová. Základem je databáze neplatičů Home Creditu.
Firmy používají také demografická data – tedy kde nakupující bydlí a jaké jsou tam například sociální poměry. Ani jeden ze tří poskytovatelů se ale nedívá do „registru dlužníků“, tedy úvěrových databází jako Solus nebo Bankovní či Nebankovní registr klientských informací.
viz. http://zpravy.aktualne.cz/finance/nakup ... 590604f2e/
Podle této věty jim nevyhovuješ, tak kvůli tomu ti to nechtějí uznat.
Jenže jak řikám, ani jeden problém nemám. Na czc kupuji často, ani jednou jsem neměnil své udaje. Snažím se koupi mobil za ani né 5K a na kup najisto jsem již bral jednu věc a zaplatil. Žádnou půjčku momentálně nemám.
Tudíž ten jejich software je pěkně na hovno :) Paní Lenka Šmídová raději nemá ani na internetu kontakt na sebe.
Tudíž ten jejich software je pěkně na hovno :) Paní Lenka Šmídová raději nemá ani na internetu kontakt na sebe.
Nevím, v tomhle ti nepomůžu, protože už víc nevím. Pravděpodobně procházejí všechny spojitosti - např. nevčasné zaplacení telefonu atp...
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”