Ahoj,
kamarád mě poprosil o sestavení PC a chce, aby mu grafická karta podporovala divadelní mód. Chtěl bych se zeptat jestli víte o nějaké GK které tuto fičuru umí? Protože když jsem se koukal na GK, tak jsem žádnou s toto podporou nenašel. Případně dá se to obejít nějakým programem?
Děkuji za odpověď.
Divadelní mód na GK Vyřešeno
Divadelní mód na GK Vyřešeno
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Divadelní mód na GK
Co je to divadelni mod?
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jediny theater mod ktery me napada absolutne nesouvisi s grafickou kartou.
Je to funkce ve hre, kde lze deni sledovat pohledem libovolne umistene kamery ve hre, kde je ta funkce podporovana.
Je to funkce ve hre, kde lze deni sledovat pohledem libovolne umistene kamery ve hre, kde je ta funkce podporovana.
Ano to jsou mody ve hřel, ale tohle by měli umět GK. Já jsem skoro žádné informace nikde o tom nenašel. Je to PC pro kino. Mají tam starý PC, kde jim to funguje. Jede o to že si nastavíš výstup pro jakékoliv video na jeden monitor a na druhým má veškeré funkce k ovládání videa a zobrazenou plochu atd. (prostě můžeš na tom dělat co chceš a video pořád poběží) Pochopil jsem že to je oddělené tak že žádné jiné okno se ti v tom co běží video neotevře a nic jiného než video tam nejde spustiti. Prostě se ti na jednom monitoru (projektoru) ukazuje pouze video a nic jiného. Podle všeho to je funkce grafické karty, která to musí hardwarově podporovat.
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
A co tam má teď za grafiku? To že na každém monitoru můžeš mit něco jiného je běžná funkce a to že ti to nic nepřekryje je akorát SW záležitost že dané okno je vždy navrchu...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Tohle umely nekdy pred 15 lety ATI a Matroxy - vystup z prehravace se spustil fullscreen na druhem monitoru nebo televizi.
Vzhledem k tomu, ze dnesni grafiky maji nativne nekolik vystupu je tahle funkce uz zcela zbytecna - staci prehravac ktery posle vystup na druhe zobrazovaci zarizeni a neni potreba podpora na strane hw.
Vzhledem k tomu, ze dnesni grafiky maji nativne nekolik vystupu je tahle funkce uz zcela zbytecna - staci prehravac ktery posle vystup na druhe zobrazovaci zarizeni a neni potreba podpora na strane hw.
Díky moc, myslel jsem si to. Chtěl jsem to mít ověřené. Teď tu informaci předám dál. GK mají nějakou ATI, ale nevím jakou.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”