Jak se zlepšit v CS GO ? Vyřešeno
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak se zlepšit v CS GO ?
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Jo a muj profil je tady, at je to přesný http://steamcommunity.com/profiles/76561197982140678/
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
@jerabina má výhodu, že jsi začal hrát v téhle době.. Dřív to po rozřazovákách házelo relativně slušný lidi do Silveru 3-4. Teď to hodí i mýho debilního kámoše do MG2
Jinak na ranky celkově bych káknul, nemá to žádnou váhu.. Jde spíš o to, jestli se zlepšuješ ty sám a potom rank půjde nahoru.
Jestli to myslíš trošku víc vážně, tak nehraj matchmaking, ale Faceit, ESEA a podobně. :)
Myslím, že rady jak hrát asi moc nepotřebuješ, když podle toho co píšeš jsi první a máš solidní k/d. Bohužel, ve volvu zase někdo zapnul půlku mozku a vznikly z toho ranky v CSku..
Edit: Teď mě napadlo, ať koukneš na youtube na steela (JoshNissanCS), dost dobře vysvětluje mechaniky hry.

Jinak na ranky celkově bych káknul, nemá to žádnou váhu.. Jde spíš o to, jestli se zlepšuješ ty sám a potom rank půjde nahoru.
Jestli to myslíš trošku víc vážně, tak nehraj matchmaking, ale Faceit, ESEA a podobně. :)
Myslím, že rady jak hrát asi moc nepotřebuješ, když podle toho co píšeš jsi první a máš solidní k/d. Bohužel, ve volvu zase někdo zapnul půlku mozku a vznikly z toho ranky v CSku..

Edit: Teď mě napadlo, ať koukneš na youtube na steela (JoshNissanCS), dost dobře vysvětluje mechaniky hry.
Právě jsem chtěl udělat lepší matchmaking rank a pak začít hrát Faceit atd, až udělam aspon eagla, tak to zapnu
. Dík za tip, určitě na steela kouknu :)

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak se zlepšit v CS GO ? Vyřešeno
Crywer píše:Právě jsem chtěl udělat lepší matchmaking rank a pak začít hrát Faceit atd, až udělam aspon eagla, tak to zapnu. Dík za tip, určitě na steela kouknu :)
Tak my s kámošema hráli Faceit, když jsme byli GN4-MG1 a šlo to