JE TO TADY!!!!!!!

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Kein
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

JE TO TADY!!!!!!!

Příspěvekod Kein » 22 led 2008 21:50

http://www.reuters.com/news/video?video ... oChannel=1

Burzu v Bombai zavřeli dnes ráno po té co šla o 11% dolů a to je na tom Indická ekonomika dobře.

Jinak podívejte se co stojí dnes měd a nebo zinek, jak to letí nahoru.
Podle toho soudím, že je to v prdeli, zdroj informací boerse.de, reuters.com, lme.com.

Opravdu si nedělám srandu, myslím si ,že je zle.

Amíci to prostě s tím svým válčením a radoby blahobytem za nic a vše na dluh přestřelili.

Banky budou zvyšovat úroky ( myslím cedulové mimo centrální americké). Tím zdraží peníze pro všechny investice a následně to samozřejmně roztočí inflaci třeba na 7% a bude hotovo.

Teď jsem četl , že jsou zasaženy penzijní australský fondy, jsem zvědavej co bude dál.

Jak se posere Čína tak bude hodně zle. Já jim dávám čas do konce tohoto týdne.

A proč se tak děje?

1. Americká ekonomika není to co bývala, prostě není konkurence schopná. Představ si průsery typu ENRON problémy amerických automobilek prodat a taky válka v Iraku atd.

2. Lidi v Americe si nadělali moc dluhů a nemají peníze na zaplacení hypoték a banky jim berou domy, ale ty domy mezitím ztratily ty domu tak půlku z tržní hodnoty protože je jich moc a nikdo je nechce. Takže banky mají obrovský ztráty.

3.Už amerika nehraje prim a nikdo ji nechce půjčovat, aby jako celek mohla fungovat

Jinak situace se trošku stabilizuje, čeká se na obrovskou intervenci od čtyř největších bank světa, uvidíme.

. . . .

Větší problém je Indie a Čína, která nechce dolar a nakupuje Jen a tím přilívají olej do ohně. Dolarovej dluhopis je skoro neprodejnej.

. . . .

New York - Děsivé propady na burzách po celém světě, které vyvolávají vzpomínky na paniku po 11. září roku 2001, přiměly centrální banku Spojených států amerických (Fed) zasáhnout.

Bankéři se pod vedením guvernéra Bena Bernankeho rozhodli prudce snížit základní úrokovou sazbu, která ovlivňuje cenu peněz na trzích. Klesla tak o 0,75 procentního bodu na čtyři procenta, uvedla agentura Reuters.

Jde o záchranný krok pro slábnoucí americkou ekonomiku, která se již několik měsíců zmítá v křeči kvůli krizi na hypotečním trhu a strhává s sebou všechny světové trhy.

Tohle jsem se dozvěděl od jednoho chlapa co tomu rozumí opravdu dobře, takže jsem trochu . . . nepotěšen.

Jiný zdroj mi uvedl, že situace je o to horší, že se to amíci snažej nějak zakamuflovat a tím můžou způsobit ještě větší propady a průsery.

Reklama
cybernovi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

pc?

Příspěvekod cybernovi » 22 led 2008 21:55

tak nějak mi uniká co to má společného s pc-helpem, krom max. zmene cen komponent :)

mopik
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mopik » 22 led 2008 21:59

Ja jsem zase nepochopil v cem mas problem????????????? :D :D :D :D :D :lol:

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 22 led 2008 22:06

jj,tohle není fórum Financial Times
Obrázek
toto zde nikoho nezajímá :D

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 22 led 2008 22:17

Pravdu má v tom, že se to více či méně může dotknout každého z nás, pokud bude pokles dále pokračovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 22 led 2008 22:33

Americká recese a pokles na burze se dotkne obyčejného člověka minimálně ale třást se budou někteří bohatí přijdou o investice.
(možná pokud bude trend pokračovat budou nové války ve světě :-( )
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

tamagoci
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod tamagoci » 22 led 2008 23:37

Myslím,že se to dotkne nás všech.Američani(spíše tedy vláda)ženou celou zemi a s ní celý svět do pr...e! Fuck Amerika. :evil:
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

tamagoci
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod tamagoci » 22 led 2008 23:47

Kámoši..
Přílohy
5-2.jpg
5-2.jpg (8.53 KiB) Zobrazeno 802 x
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 23 led 2008 08:27

já Američanům fandím - oni se z toho vyhrabou - už to tady bylo a bude i v budoucnu.Pro Evropu bude ale tenhle problém o dost závažnější...je to tady samej přizdis*áč.
tamagoči: :roll: :roll: :roll:
Kein:Dost pochybuju že by si válku v Iráku američani nemohli dovolit - jetš pořád mají vyrovnanější rozpočty než my.není ten tvůj známý sympatizant KSČSSD?Takovou finanční analýzu bych dokázal podle novinek připravit taky...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

tamagoci
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod tamagoci » 23 led 2008 09:19

Já myslím,že na ně taky jednou musí dojít.Protože co zaseli,začínají pomalu sklízet..
Přílohy
bin Ladin.jpg
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 23 led 2008 09:43

To Weslo:Američani ,že mají vyrovnanější rozpočty než my? To nemyslíš vážně. Ty maj každej rok takovej propad a dlužej na koho se podívají.Japonci a Arabové vlastní skoro 40% akcií ap.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 23 led 2008 10:00

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”