Dobrý den, mám problém s monitorem. Když zapnu PC, tak vše začne běžet, prostě tak, jak jsem zvyklí ( v bedně začne mírně hučet :) ) a poté zapnu monitor. Při zapnutí monitoru se mi jako vždy zobrazí nějaké to logo ( myslím že grafické karty, nějaké MSI atd... ) a potom se mi obrazovka zčerná. Tlačítko na monitoru svítí modře, tzn. že je tím pádem zaplý, no ale nic na obrazovce nevidím, prostě je černá. Když vypnu tlačítko na monitoru a znova zapnu, tak se mi rozsvítí obrazovka asi tak na necelé 2 sekundy a zase zčerná. Windows normálně naběhne ( myslím tím plochu ) a po chvilce se tam ukážou nějaké 2 tabulky a v jedné je napsáno něco o obnovení počítače, když na to kliknu, tak se mi tam něco načítá a pak se PC restartuje ale pořád je to stejně.
Myslím si, že hardware je v pohodě, grafickou kartu jsme nedávno měnili, akorát ostatní komponenty už mám dlouho. Nedávno jsem ale byl v servisu a vše mi tam pročistili, dali nějakou pastu, atd... V bedně se nehodlám nějak šťourat, abych tam něco náhodou omylem nevypojil a nebo něco jiného, s tím já zkušenosti nemám. Ale myslím si, že v hardwaru já problém nevidím.
Předem děkuji za každou radu.
Problém s monitorem - SPĚCHÁ Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Problém s monitorem
Proto máš nejdřív hledat. Řekl bych, že jde přesně o tohle: viewtopic.php?f=44&t=135783
Obnova systému s tím ale nesouvisí.
Vyzkoušej jiný monitor.
Obnova systému s tím ale nesouvisí.
Vyzkoušej jiný monitor.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4235