a co takhle až se ta chyba objeví, tak kliknout pravým na stránku a vybrat zobrazit zdrojový kód stránky? jde to pouze ve FF.jinak tu chybu už jsem taky několikrát viděl
mno, ja jsem to jeste newidel, pac na seznam nelezu (podle me by to muj pc neprezil, ale to je vec seznamu a me) a co to je vlasne za chybu? proc ji dela?
toho jsem si taky vsimnul. ja jsem treba posilal neco kamaraovi z gmailu na seznam a prislo mu asi az za 5 minut, mozna vic. ale treba kdyz jsem posilal z gmailu na gmail, tak to byly 2s.
nahodou gmail je nejlepsi. za ty 4 roky co ho mam, my nechytil jenom jeden spam, jinak vsecko hazi automaticky do spamu a nemam s tim problem. navic ted uz tam mam 6360mb mista a porad to roste, takze si vubec nestezuju...
Zdravím všechny, potřeboval bych pomoci s řešením pomocí VBA jde mi o jedno mám rozbalovací seznam(combobox), kterému jsem nastavil uzamčení. V momentě,
kdy uživatel napíše vstupní text(string), nikoliv číslo combobox se "odemkne" a bude...
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.:...
Poslední příspěvek
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
"FINDSTR: Cannot...