Nahrání z MC do pc..

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 29 led 2008 20:41

Jo, to asi nemám.. Protože to nejde změnit to zaškrtnutý..

Jinak konektory už mám dobře - růžovej - mic, zelenej - repr a modrej - ten drát z hifi..

Ale prostě se nahraje ta zvuková stopa a zvuk nikde..

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 led 2008 20:45

Odkud bereš signál z HiFi? Doufám, že ne z výstupu repráku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Romaine » 29 led 2008 20:49

Mám to zapojený takto: Z hifi mám kabel 2x cinch (červený, bíly) do line-in (modrý vstup), a repráky (které obsahují mikrofon) mám do zeleného repráky a do růžovýho mikrofon.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 29 led 2008 20:54

V těch vlastnostech v té roletce dej pryč S/PDIF ze vstupního zařízení!!!!.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 29 led 2008 20:54

A má vůbec ta věž audio výstup? Musíš mít na věži zapojené AUDIO OUT ne AUDIO IN.Co je to konkrétně za hi-fi.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 29 led 2008 20:57

Píše ,že má výstup cinche , jestli se tomu dá věřit.Takže analog L+R. A dává to jackem 3,5mm.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Romaine » 29 led 2008 20:59

Takže - to SPDIF nejde oddělat.. Když to odškrtnu, tak zmizí ok k potvrzení a když to zavřu, tak to tam zůstane... Takže nevím jak jinak to odznačit?

Hifi je nějaká Philips. V zadu je 2x vstup - napsáno u toho AUX in a u bílého je L a u červeného R.

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Re: RE:

Příspěvekod Marfy » 29 led 2008 21:04

jaro3 píše:Píše ,že má výstup cinche , jestli se tomu dá věřit.Takže analog L+R. A dává to jackem 3,5mm.

No a co.Já mám na věži cinch na vstup i na výstup.Psal jsem to proto,že většina věží má jen Audio In na připojení externího zdroje - např.Videorekordéru. Pokud nemá audio out na věži,tak se nedivím,že to nejde.Jedině to pak zkusit ze sluchátkového výstupu.Takže kabel jack/jack.Kvalita ale dost utrpí.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 29 led 2008 21:08

Teď to máš správně .Musíš ještě SW nastavit vstup, popř. mixing.Na tom vstupu jsi měla S/PDIF , to dej pryč a dej tam LINE IN Analog.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Romaine » 29 led 2008 21:11

Hm, tak jak to vidím, tak to bude tou hifi,co? Takže asi kouknu po rádiích co máme doma, jestli to nepude.. Ten kabel jack/jack jsem nikde nesehnala.. Takže myslíte, že když najdu vhodné rádio, tak by to pak mělo být ok? A co tam má být napsaný teda? AUX out?

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 29 led 2008 21:12

To Marfy:jasná věc, většina těchto věží nemá výstup , jen na repro a sluchátka. Pak to musí pustit ze sluchátkovýho výstupu na úkor kvality, jiná možnost není......

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: RE:

Příspěvekod Romaine » 29 led 2008 21:13

jaro3 píše:Teď to máš správně .Musíš ještě SW nastavit vstup, popř. mixing.Na tom vstupu jsi měla S/PDIF , to dej pryč a dej tam LINE IN Analog.

Co??? Hele, já su úplně v tomto neschopná (to nehraju, to jako fakt :-( ) Mě to S/PDIF nejde odtam odškrtnout..

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”