Tady se o tom píše:
http://technet.idnes.cz/microsoft-se-va ... ftware_nyv
V tom asi máš pravdu. Připadá mi to ale tak jako kdyby např. někdo najednou začal považovat černou barvu za bílou, protože mu to tak lépe vyhovuje jeho záměrům s něčím a to i přes to, že naprostá většina lidí tu černou barvu nadále považuje za černou. Je na tom vidět, že pro Microsoft je čestné a solidní jednání neznámý pojem.Martab píše:Je uplně jedno, za co to považuješ ty, důležité je, jak to "vidí" MS, a ten to vidí tak, jak to prezentuje...
Samo asi ne, ale asi nějakým zásahem ze strany Microsoftu. Mne počítač vždy upozornil, že bude aktualizovat a některé aktualizace mi dával na výběr jestli je chci provést, ale poslední dobou už to nedělal bez toho aniž bych si něco ohledně toho já sám přenastavil. Já jsem počítal s aktualizacemi Windows, ale ne s automatickým upgrade na verzi 10. To, že Microsoft asi začal považovat aktualizace a upgrade za totéž je už jiná věc.Martab píše:Ale že by se v PC udělalo něco samo, tak je to nějaké divné (pokud má uživatel automatickou instalaci, tak to je jeho rozhodnutí a musí s tím počítat...).
Tak to jsem nevěděl, že podpora sedmiček už skončila. Předpokládal jsem, že pro sedmičky ještě nějaká (možná omezená) podpora stále je i když asi brzo úplně skončí. Já bych ale i ty bezpečnostní aktualizace považoval za podporu, protože na jiné starší verze Windows už asi ani to není.petr22 píše:Vzhledem k tomu, ze podpora Windows 7 skoncila pred rokem tak tam pro system nic jineho nez bezpecnostni aktualizace a upgrade na Windows 10 prijit uz nemuze.
Ano, nejlepší způsob jak udržet OS aktuální je asi přechod na ten Windows 10, ale proč zrovna takovým ne příliš solidním způsobem. Microsoft asi počítá s tím, že docela dost lidi tomu nerozumí a nevyznají se v tom a tak to zneužívají k tomu aby jim ten Windows 10 nacpali do počítače tak aby si toho možná mnozí z nich ani nevšimli. Takové praktiky ze strany Microsoftu rozhodně nemůžou být považované za solidní.petr22 píše:Microsoft zrejmne pocita s tim, ze vetsina uzivatelu tomu nerozumi a nevsimne si toho, ze podpora dane verze OS skoncila takze nejjednodussi reseni je udrzet aktualizovany system je nainstalovat Windows 10.
vlazy píše:Tak to jsem nevěděl, že podpora sedmiček už skončila. Předpokládal jsem, že pro sedmičky ještě nějaká (možná omezená) podpora stále je i když asi brzo úplně skončí. Já bych ale i ty bezpečnostní aktualizace považoval za podporu, protože na jiné starší verze Windows už asi ani to není.petr22 píše:Vzhledem k tomu, ze podpora Windows 7 skoncila pred rokem tak tam pro system nic jineho nez bezpecnostni aktualizace a upgrade na Windows 10 prijit uz nemuze.
Nejde o to kdy to vyšlo a o časové možnosti, ale o to, že by každý snad mohl mít možnost si sám určit kdy chce ten Windows upgradovat nebo ho neupgradovat vůbec a ne, že to bude Microsoft určovat za někoho kdy má ten upgrade provést a snažít se ho k tomu donutit nebo mu to nějak profikaně upgradovat, tak aby si toho nevšimnul a pak ho postavit před hotovou věc, tj. před upgradovaný Windows 10.x-rated píše:windows 10 vyšly minulej rok v létě, měls málo času, aby sis upgrade udělal podle svejch časovejch možností?
A právě toto považují za podporu Windows 7 i když to není úplná podpora taková jaká byla kdysi před léty.d1amond píše:Jinak bezpečností aktualizace budou vydávané až někdy do 2020.
vlazy píše:nedává mi na to příliš možnosti si o tom rozhodnout samému.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 3 hosti