Re:Lagy u her

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ExecuteCZ
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re:Lagy u her

Příspěvekod ExecuteCZ » 25 bře 2016 16:05

Zdravím, už nevím jak to vyřešit tak se obracím na vás. Už asi před rokem se potýkám s nepříjemnou věcí a to je, lagy ve hrách, tedy alespon u některých jako je Batman Arkham knight a GTA V.
Zkoušel jsem takřka vše, například dát BIOS do továrního nastavení, zvětšit virtuální pamětˇ, Dát grafickou kartu do jiného slotu, dát SATA kabel do jiného konektoru a nic je tedy divné že ty lagy nezačnou hned, ale třeba po půl hodině až po hodině hraní. Koupil jsem nový procák ale bez změny i dokonce jsem teda koupil nedávno novou grafiku GTX 970 ale taky nic a je divné že když jsem jednou dal sata kabel do jiného konektoru tak mi to i hodilo modrou smrt, takže se domnívám že by mohla být v háji zakl.Deska, ale nejsem si jist tak se obracím na vás jestli ještě existují nějaké jiné nápady čím by to mohlo být, děkuji moc, už fakt nevím co s tím a SATA kabelem to taky není zkoušel jsem jiný a to samé děkuji za rady. :)

Reklama
JMaSha
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Re:Lagy u her

Příspěvekod JMaSha » 25 bře 2016 16:42

Podle toho co jsem si právě přečetl, hádám, že budeš mít problémy s nízkými FPS. Lagy a FPS dropy totiž nejsou to samé. Nejprve bych zkusil přeinstalovat Windows. Právě ty by tam mohli dělat nějakou neplechu. Kdyby nepomohlo ani to, pak bych to viděl na nějaký HW problém.

ExecuteCZ
nováček
Stav:

Re: Re:Lagy u her

Příspěvekod ExecuteCZ » 25 bře 2016 16:49

Já právě myslím že by to mohlo být zákl.deskou a nebo HDD. Windows jsem zkoušel reinstalovat ale bohužel nepomohlo. Grafikou a procesorem to určitě není ty jsou nové a dělalo to i předtím no, budu muset asi koupit i Desku a možná i HDD.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • náhodné lagy(skoro zamrzání) high-end PC při hraní
    od mk2442 » 29 pro 2024 21:37 » v Hry
    2
    2164
    od mk2442 Zobrazit poslední příspěvek
    29 pro 2024 23:56

Zpět na “Problémy s hardwarem”